Skip to content

Document Header

LOVEFEST“ НОМИНОВАН ЗА НАЈБОЉИ ФЕСТИВАЛ У ЕВРОПИ

LOVEFEST“ НОМИНОВАН ЗА НАЈБОЉИ ФЕСТИВАЛ У ЕВРОПИ published on

„Lovefest“ је по трећи пут номинован за „Најбољи европски фестивал средње величине“, престижну награду коју додељује најутицајније европско наградно такмичење European Festival Awards (EFA).
lovefest nagrada vrnjacke novine

 У оквиру категорије Best Medium Sized Festival, заједно са „Lovefestom“ нашла су се још 72 музичка догађаја из више од 20 земаља. Осим за гласове стручног жирија, кога ове године чине истакнути појединци из музичке индустрије, гласање је отворено и за јавност. Фанови музичких фестивала који буду изабрали своје фаворите улазе у трку за освајање ВИП карата за победничке фестивале.

 Гласање траје до 12. новембра, а листа 10 најбољих фестивала који су се пласирали у финале биће објављена недељу дана касније. Победници сваке од категорија биће проглашени на свечаној церемонији доделе награда у Гронингему, на холандском Eurosonic Noorderslag фестивалу који ће бити одржан 13. јануара 2016. године.

 „Lovefest“ је током претходних година од журке за неколико стотина посетилаца прерастао у један од најбољих фестивала у Европи, кога је само ове године посетило више од 70.000 младих људи из целог света. Од свог оснивања до данас фестивал је угостио највеће звезде из света електронске музике међу којима су Jeff Mills, Juan Atkins, Dubfire, Booka Shade, Fedde Le Grand, James Zabiela, Robert Hood, Kenny Larkin и многи други.

 

LOVEFEST ENERGY ВИКЕНД У БЕОГРАДУ

 

Као увод у десето издање фестивала љубави које ће бити одржано у августу 2016. године, прослава деценије постојања започеће Lovefest Energy викендом, дводневним догађајем који ће 23. и 24. октобра бити одржан у београдском клубу „Drugstore“. Energy викенд ће отворити Cassy, једна од најбољих женских ди-џејева на светској underground сцени, а заједно са њом наступиће и немачки ди-џеј XDB. Звезда друге вечери биће њујоршки пионир електро звука Levon Vincent, а осим њега наступиће и холандски ди-џеј Makam, као и млади британски продуцент Palms Trax. У београдском клубу на две бине наступиће и македонски ди-џеј Виктор Апостолски, као и познати ди-џејеви из Србије међу којима су Марко Милосављевић, Немања Крстић, ДЈ Флип, као и цела постава престоничке музичке организације Beyond House.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial