Skip to content

Document Header

Lovefest номинован за најбољи регионални фестивал

Lovefest номинован за најбољи регионални фестивал published on

Само месец дана пошто је Lovefest номинован за најбољи европски фестивал,  уследила је још једна номинација и то из Хрватске.lovefest-2016

Српски фестивал, који је ове године прославио 10 година постојања овог пута је у трци за најбољи регионални фестивал и награду “Амбасадор”.
Амбасадор је прва хрватска додела награда актерима електронске сцене, коју додељује портал klubskascena.hr. У категорији најбољих фестивала из региона,  Lovefest се нашао са још пет великих музичких догађаја из Хрватске, Словеније, Црне Горе и Босне и Херцеговине.lovefest-2016_jutro
За избор најбољег  фестивала у региону одлучиће гласови публике, а гласање је отворено и траје до 6. новембра, док ће свечана додела награда бити одржана у Загребу 15. новембра.
Да подсетимо, Lovefest је ове године прославио 10 година постојања, а током једне деценије фестивал је од журке за неколико стотина посетилаца прерастао у један од најбољих музичких догађаја у Европи, кога је само ове године посетило више од 80.000 младих људи из целог света. Од свог оснивања до данас фестивал је угостио највеће звезде из света електронске музике.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial