Skip to content

Document Header

Lovefest ове године од 3. до 5. августа у Врњачкој Бањи

Lovefest ове године од 3. до 5. августа у Врњачкој Бањи published on

Један од највећих музичких фестивала у региону Lovefest, под слоганом #Next Level доживеће своје једанаесто издање у Врњачкој Бањи, а публици је коначно познат и датум фестивала. Од 3. до 5. августа на четири музичке бине наступиће више од 200 извођача, међу којима ће се, према наговештајима организатора, наћи култна имена светске електро сцене.Lovefest 2017
Претпродаја прве ограничене серије улазница симболично је почела Даном заљубљених, 14. фебруара,  а овај лимитирани број карата намењен је само најватренијим и најбржим фановима фестивала љубави. Посетиоци имају јединствену прилику да улазнице купе по цени од 19 ЕУР и тако уштеде готово 50%. Тродневни комплети се могу наручити на кућну адресу путем сајта www.lovefest.rs или купити у свим пословницама Eventima и Gigstixa. Прва фаза продаје трајаће до распродаје лимитиране серије улазница, а после тога карте ће бити доступне по регуларној већој цени.
Прва имена која ће обележити овогодишње издање Lovefesta  биће позната већ почетком марта, а према најавама организатора на дугој листи извођача неки од најтраженијих светских хедлајнера биће право изненађење.
Да подсетимо, претходно издање Lovefesta посетило је више од 80.000 младих из читавог региона и света, а ове године очекује се да та бројка премаши 100.000.Lovefest 2017

Београдски Lovefest Fire готово распродат

Сви они који са узбуђењем чекају Lovefest  2017, за ново фестивалско издање моћи ће да се загреју већ 10. марта на новој Lovefest Fire журци у престоници. У београдски „Хангар“ стиже тренутно најтраженији светски двојац Pan – Pot, а уз њих ће наступити и немачки ди-џејеви Gregor Tresher и Michael Klein.
Улазница за овај догађај остало је још мало, а тренутна цена од 1.600 динара биће актуелна до распродаје последње лимитиране серије. Карте је могуће поручити на кућну адресу путем сајта www.lovefest.rs или купити у свим пословницама Eventima и Gigstixa.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial