Skip to content

Document Header

LOVEFEST: Улазнице по најнижој цени у продаји 4. фебруара

LOVEFEST: Улазнице по најнижој цени у продаји 4. фебруара published on

Продаја улазница трајаће само осам сати, од поднева до 20 часова.

Lovefest  ће по провереном рецепту трајати три ноћи и три дана, а на тринаесто издање фестивала на велика врата поново се враћа Ливе Стаге и то у потпуно новом руху. Осим тога, према најавама, Fire Stage ће бити већи него икада, док ће Energy  бина имати највећа како сценска, тако и музичка изненађења за све посетиоце.

Lovefest, званично најбољи регионални музички фестивал у 2018. години, овог лета биће одржан од 1. до 3. августа. Према првим најавама посетиоце очекује пет музичких бина, додатни дневни програм, као и више од 300 извођача међу којима се налазе тренутно најтраженија светска имена.

Продаја првих фестивалских комплета по најнижој цени почиње 4. фебруара тачно у подне и траје само до 20 часова, а прилику да постане поносни власник Lovefest Early Bird карте имаће само 1.000 најбржих фанова фестивала љубави. Улазнице већ сада могу да се унапред резервишу путем сајта lovefest.rs ,  а 4. фебруара моћи ће да се купе у свим пословницама Tickets.rs (бивши Евентим) и Gigs Tixa  или наруче путем сајта фестивала.

Према речима организатора, веома је могуће да ће се улазнице распродати и пре него што сат откуца 20 часова, будући да за фестивалске комплете увелико влада велико интересовање. Тродневни комплет кошта 24 евра, што је готово 70% нижа цена у односу на редовну. Они избирљивији ће и ове године моћи да купе ВИП улазницу, и то по цени од 39 евра.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial