Skip to content

Document Header

Манифестација “Дама године регион” 2108. одржана у Врњачкој Бањи

Манифестација “Дама године регион” 2108. одржана у Врњачкој Бањи published on

Манифестација „Дама године регион 2018“  је одржана 16. октобра у прелепом амбијенту Хотела „Фонтана“  под покровитељством самог хотела  и Општине Врњачка Бања, а у поподневним часовима за даме је приређен  коктел добродошлице  у Хотелу „Слатина“.dama godine -slatina 3

Признања „Дама године“ први пут су додељена 2014. године у Дому синдиката у Београду.

Организатор манифестације „Дама године“ и „Дама године регион“, Дејан Пантић, продуцент,  председник удружења Дете у срцу, оправдао је признање најбољег продуцента и организатора дешавања којим је и награђен 2017. године, а манифестација „Дама године“ задр\ала је епитет једног од најгламурознијих догађаја посвећених женама.panto dama godine 1

-Дама године је манифестација која се одржава два пута годишње. У априлу месецу , већ пет година на међународном нивоу награђујемо жене из читаве Европе из јавног друштвеног и привредног живота. Ради се о женама које су у својим срединама препознате по свом раду и друштвеном доприносу.Такође, пету годину јубиларно организујемо и манифестацију „Дама године регион“ која је намењена женама које долазе са простора бивше  Југославије.

Протеклих година међу добитницама награде нашле су се Тања Бошковић, Љиљана Стјепановић, Јелена Томашевић, Јелена Бачић Алимпић, Неда Украден, и многе друге даме које долазе из свих  сфера живота. Сам програм конципиран је тако да у њему учествују џентлмени за даме.  У току вечери џентлмени читају стихове за даме и наступају у музичком делу програма“ – изјавио је Дејан Пантић.

На коктел добродошлице  у Хотелу „Слатина“ у име домаћина обратио се председник општине Врњачка Бања, Бобан Ђуровић. Захвалио се организатору што је изабрао Врњачку Бању ,  која је један од најпознатијих  и најбољих туристичких центара у Србији,  да буде домаћин овој манифестацији.dama godine 3

У свечаном амбијенту Хотел „Фонтана“ у вечерњим часовима, ову гламурозну манифестацију отворио је Бобан Ђуровић истакваши да је ово посебна манифестација која окупља жене које су најуспешније у нашем региону, које су остварене у свом послу.

Ове године добитници награде „Дама године региона“ су биле 25 даме , успешне у свом послу, као и три џентлмена,  међу којима је и председник општине Врњачка Бања, Бобан Ђуровић.

У току ове вечери , на петој јубиларној додели награда, у музичком делу програма наступио је Бојан  Маровићи који  је својим романтичним хитовима улепшао вече свим присутним дамама.frajle 1

Међу званицама били су истакнуте даме из јавног живота из Србије и региона –Словеније, Бугарске, Црне Горе и Босне и Херцеговине, Горан Триван , министар заштите животне средине, представници Војске Србије, директор Националне полицијске асоцијације др Небојша Пантелић,  и представници локалних самоуправа.

Међу  гошћама биле су Сузана Манчић, водитељка, Ивана Јордан, певачица, Фрајле, музички састав, креаторка Снешана Стокић, Дана Трмчић, предузетница,  Наташа Шупац, модна креаторка, и многе друге даме.

Колико је манифестација „Дама године популарна“ говори и чињеница да је у оквиру ње основан Први клуб дама, који окупља све већи број чланица. Клуб је међународног карактера и има за циљ умрежавање жена у заједницу у којој ће лакше решавати постављене  задатке, добијати подршку.

 

 

Н. П.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial