Skip to content

Document Header

Марија одушевила на дочеку Српске Нове године

Марија одушевила на дочеку Српске Нове године published on

Победница Евровизије Марија ШерифовићКао и протеклих неколико година Туристичка организација Врњачке Бање је и ове године организовала дочек Српске Нове године. Мада је сам догађај најављен свега десетак дана пре самог дочека изазвао је велико интересовање како суграђана, тако и гостију и посетилаца из околних градова. Звезда овогодишњег дочека Нове године по Јулијанском календару је била Марија Шерифовић, поп певачица и некадашња победница такмичења „Евровизија“ 2007-е године. Иако је у Врњачкој Бањи наступала прошлог лета, концерт Шерифовићке је привукао рекордно велики број посетилаца када се упореди са претходним дочецима Српске Нове године на којима су наступали Жељко Јоксимовић, Рибља Чорба и Ју Група.

Загревање за Српску Нову годину The BoneshakersВече је отворио ритам и блуз састав The Boneshakers предвођен глумцем и певачем Николом Пантовићем. Сат времена пријатне и одмерене свирке The Boneshakers-a је био увод у двосатни наступ Марије Шерифовић и њене пратеће групе. Програм је отворила са неким од својих најпознатијих песама лаганијег темпа, да би затим прешла и на извођење песама других аутора попут Бијелог Дугмета, Аце Лукаса, Весне Змијанац… Ово је било добро по атмосферу целог догађаја, али је и штета да певачица са гласом какав има Марија Шерифовић не изводи више свог материјала. Нешто након поноћи након што је и званично дочекана Српска Нова година многобројна публика се разишла задовољна понуђеним проводом.

И поред хладног времена које је током ноћи прешло у снежне падавине велики број посетилаца је испратио дочек Српске Нове године што треба да радује и организаторе и туристичке раднике у нашем граду.

Марија Шерифовић на тргу код Врапца

 

 

М.С.

Фоторграфије: Ивана Пајић

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial