Skip to content

Document Header

МЕРКУР НА 2. ВЕЛНЕС И СПА ФЕСТИВАЛУ

МЕРКУР НА 2. ВЕЛНЕС И СПА ФЕСТИВАЛУ published on

Други Велнес  и Спа фестивал у Србији, посвећен здрављу и превентиви, одржан је 21. маја, на платоу испред Шопинг центра Ушће.merkur vrnjacka banja

Други Велнес  и Спа фестивал у Србији, посвећен здрављу и превентиви, одржан је 21. маја, на платоу испред Шопинг центра Ушће. Фокус је био на афирмацији здравих животних стилова и инспирацији на промене које доприносе телесном и духовном здрављу, као и срећи људи свих животних доба, а лајтмотив „Срећа је здравље!“. Специјална болница „Меркур“ била је део овог догађаја, као установа која је одавно препознала значај велнес садржаја, уврстивши их у своје програме здравља.

Посетиоци Фестивала имали су прилику да се кроз дружење са „Меркуровим“ тимом информишу о спа садржајима, уживају у масажама, дегустирају производе „Меркурове“ кухиње… Овогодишњи Фестивал  имао је посебан хумани циљ – борбу против дијабетеса, и тим поводом лекар „Меркура“ као установе број један у Европи када је третман дијабетеса у питању, разговарао је са посетиоцима дајући савете и стручне консултације. Бројни гости и пријатељи „Меркура“, били су присутни тога дана, како би посетиоцима пренели део свог  искуства из „Римског Извора“ попут Сузане Манчић и певачици Јеллене.

Када је у „Меркуру“ 2005. године отворен Велнес центар „Фонс Романус“, започета је револуција у концепту бањског лечења, с обзиром да је то био први Велнес центар у бањама Србије. Гости „Меркура“ су тада добили комплетну здравствену услугу – врхунску медицину и квалитетну релаксацију.

Данас, десет година касније „Меркур“ је отварањем Спа центра „Римски Извор“ понудио услугу по којој ће се у будућности препознавати и Врњачка Бања и Србија. „Римски Извор“ у свом саставу има пет савремених центара и проглашен је за званично најбољи здравствени спа центар на Балкану. Гостима „Меркура“ је омогућено да на једном месту уживају у благодетима минералне воде, минералног лековитог блата, естетској медицини, антиејџинг програмима, широкој лепези масажа, третманима лица и тела, и велнес услугама као што су сауна парк, кнајпов поток, врњачка плажа, слана пећина, тепидаријуми, лаконијуми, хладним садржајима и бројним воденим атракцијама.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial