Skip to content

Document Header

“Меркур” на Сајму: “Мир и опуштање уз контролу здравља”

“Меркур” на Сајму: “Мир и опуштање уз контролу здравља” published on

Другог дана 40. Сајма туризма у Београду, здравствени и спа центар „Меркур“ из Врњачке Бање у 12 h одржао је прес конференцију под слоганом „Мир и опуштање уз контролу здравља”, у Mалој сали хале 4.merkur sajam 1

Конференција је била посвећена најновијим активностима у пословању Меркура и истиче најновију кампању „Брботање“.

„Меркур“ је карактеристичан по дугој традицији примене природног фактора Врњачке Бање – минералне воде у здравствене сврхе и управо због и тога најновија кампања носи назив „Брботање“ – као асоцијација на све оне благодети које ова вода поседује. „Брботање“ воде управо је лајтмотив „Меркуровог“ сајамског наступа.

Овом приликом директор „Меркур“а др сци. мед. Дејан Станојевић, направио је осврт на претходну годину, у којој је „Меркур“ остварио рекордан број ноћења и представио стратегију будућег рада и пословања. Директор је такође представио стратегију будућег развоја у којој „Меркур“ представља комбинацију врхунске медицине, балнео терапије и спа садржаја и најавио и велики пројекат – ексклузивну болницу са четири звездице.merkur sajam 2

Докторка Данијела Карамарковић, субспецијалиста исхране у „Меркуру“, говорила је о традиционалним Балнео терапијама и њиховом коришћењу у „Меркуру“ кроз векове, па до дан данас, ангажовањем природног богатства Врњачке Бање – минералне воде, надограђене уз савремене дијагностичке методе, високоспецијализован медицински тим, релакс и спа садржаје уз персонални приступ сваком појединачном пацијенту и његовом здравственом стању.

Слађана Благојевић, руководилац комерцијалног сектора „Меркура“ презентовала је специјалне пакете које је „Меркур“ креирао како би подстакао људе да се и у вансезонском периоду покрену, путују и брину о свом здрављу и лепоти у Врњачкој Бањи, по ценама 13% нижим у односу на редован ценовик.

Могућности промоције туризма кроз филмску индустрију и „Меркурово“ искуство у сарадњи са Contrast studios-ом, презентовао је Миодраг Миљковић, руководилац маркетинга.

Као гости на прес конференцији појавили су се и Радош Бајић и  Недељко Бајић, који су са са свог аспекта говориили о сарадњи „Меркура“ и Contrast studios-а као практичан пример повезивања филма и туризма.

Након прес конференције, приређен је коктел коме је присуствовао велики број партнера и пријатеља „Меркура“, као и представника медија.

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial