Skip to content

Document Header

“Меркуров” промотивни пројекат “Недеља естетике”

“Меркуров” промотивни пројекат “Недеља естетике” published on

“Недеља естетике” је пројекат којим Меркур и ВИП личности промовишу значај здравих стилова живота, важности превенције, и медицине у очувању здравља и лепоте.Nedelja estetike
Од 19. до 25. марта ове године, здравствени и спа центар “Меркур” у Врњачкој Бањи биће ексклузивни полигон за један од најзанимљивијих промотивних пројеката – “Недеља естетике”!
Током ове узбудљиве недеље бројне познате јавне личности из политике, културе, са естраде и из медија – боравиће у „Меркуру“ у оквиру програма Центра Медицинске Естетике.
Циљ креативног тима “Меркура“, је да током ове једнонедељне акције, у сарадњи са познатим јавним личностима и уз медијску подршку, пренесу људима важне поруке о значају здравог начина живљења и важности превенције, да им открију како медицина може да подржи њихове активности на очувању и унапређењу здравља и лепоте, да им покажу да се врхунски ефекти могу постићи и кроз забаву, рекреацију и активно учешће у откривању лепота природе, града, људи…
Зато је готово идеално место за реализацију оваквог пројекта – Врњачка Бања, краљевска бања, некада највећи културни и монденски бањски центар предратне Србије, и у њој јединствен по свом концепту, “Меркуров” Центар Медицинске Естетике.
У овом центру учесници програма “Недеља естетике”, моћи ће  7 дана да уживају у благодетима природних лековитих фактора и здраве исхране, да користе све што је на располагању у “Меркуру” и Центру медицинске естетике, у оквиру индивидуалног програма – скројеног на основу резултата прегледа лекарског тима, уз личног терапеута који ће им бити на располагању 24 сата. Уз то, за сваког учесника биће одређен посебан јеловник и индивидуални програм активности – комбинацијом стандардних ЦМЕ програма: балансирање телесне масе, преобликовање тела, антиагинг, антицелулит и релаx програма…
Саставни део програма су и шетње, током којих ће учесници “Недеље естетике” моћи да упознају природне, културне и историјске атрактивности врњачког краја, а у вечерњим часовима и чувене бањске кафане у којима ће о њиховом здрављу “бринути” познати угоститељи и бањски музичари.
Креативни тим “Меркура”, за све учеснике осмислио је много необичних и атрактивних сторија. Они који буду учествовали у програму, биће изненађени мноштвом садржаја, креативних радионица, занимљивих хепенинга. Једно је сигурно: “Недеља естетике” биће занимљивија и упечатљивија кампања за унапређење здравља и лепоте, кампања коју ће “Меркур” водити заједно са својим ВИП пријатељима и медијским партнерима, са уверењем да ће њихова прича и ефекти њиховог боравка у “Меркуру”, бити довољно подстицајни да у свести људи покрену квалитативне промене због којих њихов живот може постати лепши и вреднији. А то је управо и најважнији део мисије “Меркура”!

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial