Skip to content

Document Header

МИНА СТЕВАНОВИЋ, ЂАК ГЕНЕРАЦИЈЕ ОШ „МЛАДОСТ“ ВРЊЦИ

МИНА СТЕВАНОВИЋ, ЂАК ГЕНЕРАЦИЈЕ ОШ „МЛАДОСТ“ ВРЊЦИ published on

Као и сваке године, тако и ове, издвоје се ученици који својим радом и резултатима на најбољи начин представљају себе и своју школу. Међу њима, заслужено признање ђак генерације ОШ Младост“ у Врњцима, добила је Мина Стевановић.

– Срећна сам и задовољна, јер је то круна мог труда и рада. Наравно, увек се нађе време за игру и дружење. Неопходан је правилан распоред обавеза. Пре свега, у слободно време бавим се спортом. Волим кошарку, па слободно време проводим са другарима на терену. Тако наше другарство постаје још чвршће, јер спајамо лепо и корисно.

Млађим генерацијама бих поручила да треба да буду поносни што ће бити ученици наше школе „Младост“ Врњци. Заиста је привилегија у данашње време бити ђак школе у којој влада ред, рад, дисциплина и међусобно поштовање. Сматрам да оправдано носимо епитет најлепше школе у околини.

Искористила бих прилику да се захвалим драгим професорима за сав труд који су уложили да би нас извели на прави пут. Великим делом су заслужни, заједно са нашим родитељима за наш успех и васпитање. Ученицима бих поручила да буду вредни, радни и да упијају што више знања, рекла нам је Мина.

На питање како замишља себе кроз десет година, Мина одговара да ће се можда вратити баш у ову школу, али у другој улози, улози професора. Планира да упишеГимназију у Врњачкој Бањи, природно – математички смер.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial