Skip to content

Document Header

Може ли Врњачка Бања до победе?

Може ли Врњачка Бања до победе? published on

Врњачка Бања већ три године део је највећег дечјег музичког спектакла у земљи “Србија у ритму Европе”.ritam evrope 22

Ове године на сцени овог музичког програма, Врњачку Бању и Амбасаду Републике Француске представља њих шест: Милица Ћирић, Катарина Богићевић, Ивона Ивановић, Анита Вилимоновић, Теодора Стаменковић и Ања Свилановић. Певајући и плешући уз песму “Je  t’aime”, коју у оргиналу изводи Лара Фабијан, ова шесторка покушаће да у години, када Врњачка Бања прославља јубилеј – 150. година организованог бављења туризмом , такмичење заврши на првом месту.ritam evrope 55

Град Ниш, као прошлогодишњи победник угостиће представнике 22 локалне самоуправе, као и представнике амбасада, које подржавају овај програм. Финале манифестације биће одржано у хали “Чаир”, са директним преносом на ПРВА ТВ, од 14 часова, 16. јуна 2018. године. Одлуку о победнику донеће као и претходних година, жири који је делегиран од стране 22 локалне самоуправе, које су део овог програма. Управо гласови жирија, чиниће 50% укупних гласова, док осталих 50% чиниће гласови публике, сакупљени путем СМС-а. За разлику од ранијих година, линије за гласање биће отворене од  1. јуна, а затворене, након извођења последње композиције. За Врњачку Бању, која ће имати ту част, али и одговорност да отвори 10. јубиларну Србију у ритму Европе, гласа се слањем поруке ПЕСМА 01, на број 1557 и са једног броја телефона, могуће је послати неограничен број порука.

Победник добија 50% скупљеног прихода од СМС-а, одлазак у земљу коју је представљао на такмичењу “Србија у ритму Европе” и организацију ове манифестације наредне године.

 

Срђан Удовичић

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial