Skip to content

Document Header

Музичка дешавања за викенд

Музичка дешавања за викенд published on

Током викенда који је пред нама врњачке рок групе ће наступати у свом граду, али и изван њега.locomotion 1

Вечерас, 16. марта од 22 сата у вили „Битољ“ наступиће The Boneshakers. Ова група састављена од чланова из Трстеника и Врњачке Бање гаји ритам и блуз звук и по томе је препознатљива, као и по сјајном вокалу Николе Пантовић, иначе глумца Народног позоришта из Крушевца. Временом су стекли одан круг публике која редовно посећује њихове наступе.

У Bridge Pub-u у Трстенику вечерас, 16. марта наступа врњачка група Bullet. Вечерашњи наступ је уједно и прослава St. Patricks Day-a, тако да се очекује весела атмосфера и пун Bridge Pub, што и јесте одлика дешавања у овом клубу.

Сутра увече, 17. марта од 22 сата у клубу „База“ наступа Locomotion. Након паузе коју је имала у свом раду ова врњачка група је од почетка године поново активна, а нови чланови су Саша Јовановић Јокер на бубњевима и Богдан Думновић који свира гитару и пева. Прошле суботе у клубу „База“ одличан наступ је имала краљевачка група Чавке.

Такође сутра, 17. марта од 22 сата у Bridge Pub-u наступиће трстенички акустичари Време. И ова свирка ће бити посвећена прослави St. Patricks Day-a, а њихови гости ће бити Александар Милутиновић и Иван Павловић, знани из више врњачких музичких група. На репертоару ће бити и обраде ирских народних нумера и у том делу програма ће им се придружити Милутиновић и Павловић на фрули и виолини.

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial