Skip to content

Document Header

На Сајму туризма наступ “Меркура” оцењен као један од најуспешнијих

На Сајму туризма наступ “Меркура” оцењен као један од најуспешнијих published on

Свечаном церемонијом са почетком у 10 часова, отворен је 50. јубиларни Сајам туризма у Новом Саду, који се одржава од 05. до 07. октобра. Специјална болница “Меркур” већ традиционално представила понуда за предстојећи период, уз пригодан пратећи програм за све присутне.merkur na sajmu

На штанду су, уз менаџмент “Меркура”, присутни и лекари, као и представници Удружења за борбу против дијабетеса, представници радних организација и туристичких агенција, у циљу склапања и одржавања већ постојеће успешне сарадње.

Првог и другог дана Сајма, сви посетиоци “Меркуровог” штанда имаће прилику да се упознају са новинама и актуелностима у “Меркуровој” понуди.

За предстојећи период креирана је специјална first minute понуда, која нуди могућност одмора и бриге о здрављу у Врњачој Бањи по најбољим условима и повољним ценама. Било да је циљ боравка у “Меркуру” коришћење медицинских третмана или спа садржаја и, специјално комбиноване услуге сваког пакета бришу, трагове стресне свакодневнице у циљу здравља и лепоте. Уз попуст од 13% у односу на редован ценовник и додатни попуст од 5% на рани букинг Врњачка бања и “Меркур” дају опцију савршеног одмора и бриге о здрављу почетком 2018. године.

Ово је модерна презентација “Меркура” , као савремене здравствене установе која је успела да споји традицију лечења природним фактором са најмодернијом дијагностиком, квалитетном опремом, обученим кадровима и атрактивним програмима,

На овогодишњем новосадском Сајму туризма представиће се више од 300 излагача из различитих земаља. Овогодишња земља партнер је Црна Гора. Представници Меркура упутили су позив свим заинтересованима да посете штанд “Меркура” и упознају се са разноврсном понудом.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial