Skip to content

Document Header

Најава аудиције за програм “Србија у ритму Европе”

Најава аудиције за програм “Србија у ритму Европе” published on

Аудиција ће бити одржана у среду 20. децембра 2017. године, од 14 часова, у Белој сали ОШ “Попински борци”. srbija u ritmu evrope

Србија у ритму Европе је највеће дечје музичко тамичење у земљи, намењено деци основног и средњошколског узраста, талентованој за певање и плес. Програм “Србија у ритму Европе” који ће у 2018. години, прославити један леп јубилеј, 10 година свог постојања, подржавају амбасаде Европске уније и Европе у Србији.
Деца општине Врњачка Бања имаће прилику да трећу годину заредом буду део овог програма, да свој таленат за певање и плес, током шестомесечних припрема, унапреде уз помоћ професора продукције програма “Србија у ритму Европе”, као и да се на самом финалном такмичењу које ће бити одржано крајем јуна месеца 2018. године у граду Нишу,  који је однео победу у сезони која је за нама, друже са вршњацима из целе Србије, који представљају своје општине и градове. Програм ће бити емитован на телевизији с националном фреквенцијом, а победник ће бити одабран комбинациојм гласова стручног жирија и гледалаца који гласају путем СМС-а.
Након одличног трећег места које су представнице Врњачке Бање освојиле на финалном такмичењу “Србија у ритму Европе 2017”, имајући за партнера амбасаду Републике Кипар, у Београду, очекујемо да се и у сезони која је пред нама, Врњачка Бања покаже у најбољем светлу и да свој максимум када је ово такмичење у питању.
Према томе, драга децо, ако поседујете таленат за певање и модеран плес и имате жељу да постанете део највећег дечјег музичког такмичења у земљи “Србија у ритму Европе”, пријавите се на аудицију где ће од стране продукције програма “Србија у ритму Европе” бити изабрани најбољи, који ће чинити тим Врњачке Бање. Приликом пријаве потребно је да певачи наведу две песме с којима ће се представити, док је неопходно да плесачи на самој аудицији са собом понесу музику на флешу уз коју ће играти. Пријаве се врше код координатора свих школа на подручју општине Врњачка Бања, а осим тога могућа је пријава и преко фејсбук странице Врњачка Бања у ритму Европе.
Аудиција ће бити одржана у среду 20. децембра 2017. године, од 14 часова, у Белој сали ОШ “Попински борци”.
Врњачка Бањо, запевај и заиграј у ритму Европе!

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial