Skip to content

Document Header

Најава спортског викенда

Најава спортског викенда published on

Врњачке спортисте очекује још један богат и испуњен викенд.

najava-sportskih-desavanja

Отварају га рукометаши Гоч Меркура вечерас од 20 и 30 сусретом са Металцем из Краљева у Хали спортова. Врњачки рукометаши су у прва два кола остварили исто толико победа и очекује се наставак победничког низа.
И кошаркаши Гоча играју вечерас од 19 и 30 у Косовској Митровици против домаће Трепче.
Сви фудбалски клубови са простора наше општине играју за викенд, а појединачно то изгледа овако:
Гоч се у суботу у 14 и 30 у оквиру Зоне Морава састаје у дербију кола са Јошаницом на Рају.
У Рашком округу ове недеље Реал из Подунаваца дочекује Будућност из Конарева.
Омладинац из Новог Села дочекује Поповиће, а Борац из Вранеша игра на свом терену против Матаруга. Све три утакмице су у недељу у 14 сати.
У међуопштинскј лиги на програму је једанаесто коло у коме Напредак из Грачаца гостује Магнохрому из Краљева.
У другој општинској лиги Врњци на свом терену играју против Јове Курсуле у недељу у 14 сати, док Младост из Штулца дочекује Стару Чаршију из Краљева.
Одбојкаши су започели своја такмичења и у другом колу друге лиге Запад Грачац игра против Рибнице 2 у недељу од 11 сати у Краљеву, а Гоч који се такмичи у међурегионалној лиги дочекује Напредак 2 у недељу од 13 и 30 у сали Гимназије на Чајкином брду.
За викенд напокон стартује и наш футсал тим Олимп Врњачка Бања који се такмичи у оквиру друге лиге Запад. Они у недељу у 16 сати гостују Крагујевцу 2011. Заостали меч првог кола ће играти наредне среде.
Са мечевима крећу и стонотенисери. За викенд играју два кола у Крушевцу у оквиру такмичења у регионалној лиги. У првом колу се састају са Првом Петолетком из Трстеника, а у другом са Напретком из Крушевца.
И стонотенисерке крећу са својим првенством и такође за викенд играју два меча у оквиру регионалне лиге. У нишу се састају прво са екипом Стони из Ниша, а затим са екипом Мост 035.
За викенд на падинама Гоча наступају и чланови параглајдинг куба Вертиго из Врњачке Бање. Они су домаћини четвртог кола првенства Србије. У суботу у 10 сати такмичење крећа са релеја Лисача.
И за крај џудо. У недељу од 10 и 30 почиње турнир за млађе категорије „Гоч 2017“ у хали спортова „Владе Дивац“.

Н.ц. и М.С.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial