Skip to content

Document Header

Најава спортског викенда

Најава спортског викенда published on

Најбитнији догађај наредног спортског викенда је почетак  такмичења Бриџ клуба „Врњачка Бања“ у Првој лиги Србије.s. vikend 2

Лига броји осам екипа, а такмичење почиње овог викенда. Ниш је домаћин нашим бриџистима, а одиграће се прва три кола. Парови су следећи, прво коло „Врњачка Бања“ – „Ниш“, друго коло „Врњачка Бања“ – „Јагодина“ и треће коло „Врњачка Бања – Земун“. Нашу екипу чине Драган Стојковић и Марко Младеновић, а други пар су Бошко Мариновић и Влада Нешић.

Фудбал

Фудбалери ће бити активни преко викенда. У Зони Морава се игра  13. коло.  „Гоч“ дочекује „Драгачево“ из Гуче у суботу, 11. новембар у  13 сати, на стадиону  Рај.

У Рашком округу је на реду 14. коло. „Радник“ из  Ушћа  дочекује „Реал“ из Подунавца, „Омладинац“ из  Новог Села гостује „Полету“ из Ратине, док  „Нови Пазар 1928“ дочекује „Борац“ из Вранеша.

У Међуопштинској фудбалској лиги је такође на реду  14. коло, „Напредак“ Грачац дочекује Јединство у недељу, 12. новембра  у 13 и 30 сати.

Футсал

У понедељак, 13. новембра  на програму је  пето коло Треће футсал лиге Запад. „Олимп“ из Врњачке Бање дочекује „Флеш“ из Ваљево у  20 сати у  Хали спортова „Владе Дивац“.

Рукомет

Рукометаши „Гоч Меркура“ се такмиче у  Првој лиги Запад. На програму је седмо коло, а наши рукометаши гостују у Косовској Митровици екипи „Трепче“  у недељу, 12. новембра од  19 сати.

Кошарка

Кошаркаши „Гоча“ вечерас, 10. новембра, од 18 сати дочекују  „Слогу“ из  Деспотовац, а у петом колу Друге регионалне лиге Запад.

Јуниори „Гоча“ се такмиче у Лиги центар,  треће коло је на програму у суботу од  12 и 30 сати гостују Слоги из Краљева.

Одбојка

У петом колу  одбојкашке Друге лиге Запад „Металац Таково“  из Горњег Милановца дочекује одбојкаше „Грачаца“ у суботу од 18 сати.

Одбојкаши  „Гоча“ се такмиче у Регионаланој  лиги где је на програму овог викенда пето коло. У суботу од  16 и 30 гостују одбојкашима „Трстеника“.

Одбојкашице се такмиче у Међурегионалној лиги, такође је на програму пето коло, „Кнез Лазар“ Крушевац  дочекује наш „Спортисимо“ у  субота од 17 сати.

У Међуопштинској лиги Краљево, одбојкашице „Врњачка Бања“ дочекују „Рибницу“ у субота од 12 сати у сали основне школе Пискавацу.

У недељу у 10 сати у Хали спортова се одржава Куп региона  „Шотокан“  карате федерације. Организатор је Карате клуб Врњачка Бања, а очекује се преко 350 такмичара из многобројних клубова из Србије.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial