Skip to content

Document Header

Најава спортског викенда

Најава спортског викенда published on

Током наредног викенда више спортских екипа из Врњачке Бање ће изаћи на борилишта.спорт 1

Рукометаши „Гоч Меркура“ у последњем јесењем 11. колу путују у Горњи Милановац где се у суботу од 18 сати састају са домаћим „Омладинцем“.

И у футсал лиги је на програму последње  јесење коло и то девето по реду. Екипа „Олимпа“ путује у Пријепоље где ће одмерити снаге са  „Жупским Рубином“. Утакмица је вечерас у 20 сати, а „Олимп“ је тренутно четврти на табели.

Кошаркаши „Гоча“ се такмиче у Другој регионалој лиги, а овог викенда се игра девето коло. Очекује их у суботу у 18 сати гостовање у Аранђеловцу против екипе „Шумадија Страгари“.

Одбојкаше „Грачаца“ очекује дерби целокупне јесење сезоне. У недељу у 15 сати они дочекују екипу „Рибнице 2“, а то је уједно и дуел екипа које су на првом и другом месту.

У женској одбојкашкој међуопштинској лиги се игра 7. коло, а одбојкашице „Врњачке Бање“ гостују екипи „Техничара“ из Краљева.

Током предстојећег викенда чланови бриџ клуба „Врњачка Бања“ играју у Београду у Сава Центру куп Србије. Такмичеће се преко двадесет и пет екипа из земље и иностранства, а очекујемо добре резултате од Драгана Стојковић и његових саиграча.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial