Skip to content

Document Header

Најава спортског викенда

Најава спортског викенда published on

Врњачки спортски клубови полако одлазе на зимску паузу,  а неки од њих управо овог викенда играју последње јесење дуеле.спорт s.

Одбојкаши „Грачаца“ су први на табели након девет кола, са седам победа и два пораза. Такмичење у другој лиги Запад, окончавају гостовањем у Грачаници против „Партизана“ из Липљана у недељу, 17. децембра у 13 сати у Хали спортова у Грачаници.

И одбојкашице окончавају јесењу сезону у Међуопштинској лиги. На програму је девето, последње јесење коло, а гостоваће екипи „Књегиња Милица“ из Трстеника у суботу, 16. децембра у 16 сати. Пре последњег јесењег дуела одбојкашице имају две победе и пет пораза.

Кошаркаши „Гоча“ неће играти најављени меч десетог кола против екипе „Деспота“ из Смедерева, пошто је тим из Смедерева напустио такмичење.

Зато пионири „Гоч“ у суботу играју девето коло, од 14 сати. Тада дочекују „Стари Рас“ из Новог Пазара у хали „Владе Дивац“. За сада су први са седам победа и једним поразом.спорт 11

Стонотенисери такође играју за викенд. У оквиру међурегионалне лиге, група Б, игра се шесто коло, а састају се „Гоч“ и „Лешак“ од 14 сати, хала спортова Трстеник. Стонотенисери до сада имају три победе и два пораза.

 

М.С. и Н.Ц.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial