Skip to content

Document Header

Неша Бриџис и за малу Катарину

Неша Бриџис и за малу Катарину published on

Након врло успешног наступа синоћ у врњачком биоскопу, који је био хуманитарног карактера и са ког су сва прикупљена средства намењена даљем опоравку малог Луке Васића, наш познати стенд ап комичар Неша Бриџис одржаће и још једно хуманитарно вече, данас од 18 сати на истом месту. Овај пут ће приход бити намењен даљем лечењу мале Катарине Црноглавац.nesa b.

Синоћни наступ је изазвао велико интересовање публике, тако да је врњачки биоскоп био увелико пун и пре званичног почетка, а део посетилаца је цео наступ познатог комичара пропратио стојећи у недостатку слободних места. Популарни комичар је лако и брзо успоставио контакт са расположеном публиком, повремено је чинивши и активним учесником, све време додајући у свој регуларни програм спонтане импровизације које су само додатно одушевљавале присутне. Након сат времена програм је окончан овацијама и дугим аплаузом публике коју су највећим делом чинили млади.

За очекивати је и да ће вечерашњи наступ привући једнаку пажњу и реакцију публике и што није занемарљиво да ће остварити једнак финансијски ефекат.

 

М.С.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial