Skip to content

Document Header

НОВИ ТУРИСТИ ДОЛАЗЕ У „МЕРКУР“ ИЗ КРАСНОДАРА

НОВИ ТУРИСТИ ДОЛАЗЕ У „МЕРКУР“ ИЗ КРАСНОДАРА published on

У циљу промоције новог директног лета Београд – Краснодар  Авио компаније  „Air Serbia“, као и туристичких потенцијала Србије, у Краснодару је 19. јуна организован догађај за медије и представнике туристичке привреде.

Представнице „Меркура“ Бојана Бељић, ПР и Ана Стојковић из Службе продаје присуствовале су овом догађају. Бројни састанци и комуникација са представницима туристичких агенција и тур-оператерима из Краснодара потврдили су чињеницу да руски туристи преферирају одмор у бањама, али и да је Врњачка Бања за њих врло атрактивна дестинација. Могућност директног лета до Београда, природни фактор ангажован у сврху здравља и атрактивне цене боравка, били су велики мотив за туристичке агенције да укључе „Меркурове“ здравствене и велнес програме у своју понуду. Нови смештајни објекат „Merkur Palace“ који ће бити завршен током наредне године, изазвао је додатно је интересовање када су у питању захтевнији и вископлатежни гости. „Merkur Palace“  пружиће гостима све бенефите бањског боравка, уз врхунску медицину и комфор хотела са четири звездице.

Према подацима Републичког завода за статистику Републике Србије, туристи из Руске Федерације су од почетка године у порасту за 29% у доласцима и 35% у оствареним ноћењима и налазе се у првих 10 гостију према броју ноћења, са даљом тенденцијом раста, због чега се ово туристичко тржиште третира као изузетно значајно за туризам Србије. Гости из Русије имају културу одласка у бање, па је у скоријој будућности очекиван значајан раст њихових посета у „Меркуру“ и Врњачкој Бањи.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial