Skip to content

Document Header

НОВОГОДИШЊА ХУМАНИТАРНА ПРЕДСТАВА ЗА ДЕЦУ

НОВОГОДИШЊА ХУМАНИТАРНА ПРЕДСТАВА ЗА ДЕЦУ published on

„ Дете са физичким или менталним сметњама треба да ужива пун и квалитетан живот у условима који обезбеђују достојанство, унапређују самопоуздање и олакшавају његово активно учешће у заједници“. Конвенција УН о правима детета, члан 23

Хуманиратна представа са Деда Мразом за децу у организацији Предшколске установе „Радост“ организована је 30. децембра на сцени врњачког Биоскопа. У знак подршке у име локалне самоуправе представу је својим присуством подржао Иван Џатић, заменик председника општине, као и директорка Дома здравља др Весна Малићанин и директорка ПУ „Радост“ Драгана Хаџи Ристић.

Васпитачи волонтери из ПУ „Радост“ побринули су се да публика види кратку, једноставну, поучну новогодишњу представу за децу. Ликови из бајки које су тумачили васпитачи, интерактивно, дочарали су делић новогодишње чаролије уз важну поуку да новогодишње поклоне заслужују само деца која слушају своје родитеље.

Корисници УРДОУР-а отпевали су новогодишњу песму и у добром расположењу призвали Деда Мраза који је обасуо публику бомбонама и поделио пакетиће корисницима УРДОУР-а.

Прикупљена средства од добровољних прилога и продајне изложбе керамичких предмета биће уплаћена корисницима УРДОУР-а.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial