Skip to content

Document Header

Новогодишњи град у Врњачкој Бањи

Новогодишњи град у Врњачкој Бањи published on

Нове година је пред вратима, а празнична еуфорија је већ у ваздуху. Оно што Врњачка Бања нуди свим гостима који посете овај центар туризма за новогодишње празнике је Новогодишњи град у комe ће несумњиво уживати све генерације. Новогодишњи град ће бити постављен испред хотела “Zepter”.VrnjackaBanja 1

За оне најмлађе Туристичка организација Врњачка Бања припремила је дружење са Деда Мразом и другарима. У суботу, недељу и понедељак од 12 до 14 часова, Деда Мраз ће се дружити са децом, поделити поклончиће, а његови другари Маша, Елза, Снежна краљица, Стара и Нова година забављаће малишане. Они мало старији моћи ће од 14 часова да уживају у доброј музици локалних бендова који ће дефинитивно направити добру атмосферу.

Оно што ће свакако обрадовати и госте и мештане је и клизалиште, а цена за сат времена клизања је 200 динара. На сам дан дочека Нове године, у недељу, 31. децембра  Ловачко удружење “Војвода Луне” обрадоваће све пролазнике њиховим специјалитетом, гулашом од дивљачи. У понедељак, 1. јануара  очекује  нас наступ фолклорне групе “Врњачки вез” од 13 h , док ће се у уторак, 2.јануара одржати традиционални новогодишњи наступ хора „Абрашевић“.

Позивамо вас да посетите Новогодишњи град, доведете ваше малишане и уживате у програму који је Туристичка организација припремила за вас.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial