Skip to content

Document Header

Одржан 6. Бизнис самит Бист 2017.

Одржан 6. Бизнис самит Бист 2017. published on

У хотелу „Фонтана“ у Врњачкој Бањи одржан је од 23. до 25. јуна  6. Бизнис самит „Бист 2017“ уз Гегула сајам туризма, хране и пића, чији су организатори Општина Врњачка Бања и Етно центар Гегула из Краљева.gegula

Подршку овом скупу пружило  је Министарство трговине, туризма, и телекомуникација Републике Србије, Привредна комора Србије, као и  C.R.E.A.M  EUROPA-SERBIA, JPP Aliansa.

Свечано отварање Бизнис самита уприличено је на Променади између кафеа „Швајцарија“  и кафеа “Гоч“, уз Фолклорни ансамбл  „Карановац“ из Краљева и  коктел добродошлице чији је покровитељ кафе „Швајцарија“.

Манифестацију је пратила сајамска изложба хране, пића и туристичких понуда, од Променада ка Мосту љубави. Поред великог броја излагача из Србије, на манифестацији су били присутни и  излагачи из Врњачке Бање –  Винарија „Грабак“, „Зрно здравља“ ЗПУР.

Циљ овог скупа је да се кроз четири програмске целине, мултидисциплинарним приступом  на јединствен начин представе бизнис, традиционалне, научне, културне, историјске и људске вредности, као и нове могућности и идеје за пословање.

Бизнис самиту присуствовали су бројни домаћи и регионални привредници, председник Општине Врњачка Бања, Бобан Ђуровић,  Небојша Симовић, начелник Рашког  управног округа, Марица Мијајловић, заменик градоначелника Града Краљева, Герасим Атанасковић председник Општине Трстеник, Далибор Остојић, помоћник председника Општине Богатић, Лука Петровић, градоначелник Требиња, као и велики број научних радника, економских стручњака, чланова Привредне коморе Србије.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial