Skip to content

Document Header

Одржан новогодишњи коктел привредника

Одржан новогодишњи коктел привредника published on

U хотелу Соларис, 27. децембра 2016. године, уприличен је новогодишњи коктел привредника, који је организовао председник општине Врњачка Бања, Бобан Ђуровић.
koktel-privrednikaПоред председника Врњачке општине и његових најближих сарадника, новогодишњем коктелу је присуствовало преко 150 привредника из Врњачке Бање, инвеститори ван подручја Врњачке општине, као и потенцијални инвеститори који су исказали велики интрес за улагање у Врњачкој Бањи.
У обраћању медијима, председник општине Врњачка Бања, Бобан Ђуровић је истакао да је овим коктелом заокружена још једна успешна пословна година, у којој су заједничким снагама реализоване бројне идеје и циљеви, који су постављени крајем прошле године.
“Као што имате прилику да видите, коктел из године у годину окупља све већи број људи, што се једне стране представља ауторитет општине, док с друге стране представља доказ да се привредна активност у Врњачкој Бањи повећава, а самим тим и број привредника. Ово је идеална прилика да на неки начин сумирамо резултате из претходне године, подувучемо црту и видимо шта је одрађено од оног што смо планирали, као и да најавимо пројекте које ћемо радити у 2017. години. Данас смо чули и речи од председника Привредног савета у Врњачкој Бањи, господина Мирослава Шљивића, човека који је потпуно аполитичан, који се 30 година успешно бави приватном делатношћу у Врњачкој Бањи и који је са своје тачке гледишта видео како се Врњачка Бања развијала у последњих 30 година и где је она данас. Те похвалне речи су пре свега упућене руководству општине Врњачка Бања, али ја те речи доживљавам, као заједнички успех свих нас”, истиче Ђуровић.
Иницијатива и предуземљивост, од стране локалне самоуправе, који су дали резултате, допринели су и јачању сарадње са локалним привредницима. koktel-privrednika-solaris“Када резултати постоје и када су видљиви, свакако ће довести до тога да вас привредници помогну, како бисте боље и брже напредовали. Очекујем да ћемо у 2017. години наставити са развојем наше општине, да ће свест која је дефинитивно пробуђена код привредника Врњачке Бање бити таква и у 2017. години и да ћемо у многим пројектима који се тичу нашег места учествовати заједно “, рекао је Ђуровић.
Срђан Удовичић

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial