Skip to content

Document Header

Одржан рели олдтајмера у Врњачкој Бањи и Вранешима

Одржан рели олдтајмера у Врњачкој Бањи и Вранешима published on

Десети рели љубитеља олдтајмера Врњачка Бања – Вранеши 2017. одржан је од 28. до 30. јула у организацији Аутомобилско спортског клуба „Академац“ Секције олдтајмера Врњачка Бања и МЗ Вранеши.Deseti reli

Ове године на Релију је представљено преко 50 аутомобила и моторцикала. Власници су дошли из Београда, Крушевца, Чачка, Краљева, Трстеника, Рашке, Новог Пазара, Богутовца, Врњачке Бање, Вранеша, Врбе, Подунаваца, Новог Села, Врњаца… По традицији, први дан Релија одржан је на врњачкој Променади. Олдтајмери су привукли велику пажњу, а посебно дефиле врњачким улицама.

– Јубиларни рели олдтајмера одржан поводом крсних слава Св. Ћирика и Огњене Марије окупио је до сада највећи број власника старовременских аутомобила, као и знатижељних посетилаца. Циљ је да се ми, власници олдтајмера окупимо, дружимо, али и да поделимо са посетиоцима љубав према старим аутомобилима. Обично их интересују неки детаљи везани за годиште производње, као и о марки и типу возила и о вредности аутомобила. На завршној свечаности у Вранешима, уз културно уметнички програм и скромно послужење за све учеснике Релија додељено је пет пехара за најинтересантније, најзанимљивије и најоригиналније старовременске аутомобиле. Пехари су се додељивали искључиво по гласању учесника Релија као и посетилаца. Поред осталих, пахар су добили, у нижој класи, Саша Бошковић из Вранеша који се на Релију представио са „заставом 750“, популарним фићом, као и у вишој класи, Миљан Милетић из Подунаваца који се на Релију представио са „мерцедесом 300D“, аутоматик који је намењен за америчко тржиште, рекао нам је  Горан Барлов, председник АСК „Академац“ Секције олдтајмера В. Бања.

Јубиларни Рели био је успешно организован, на задовољство учесника и бројне публике.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial