Skip to content

Document Header

ОДРЖАН РОДИТЕЉСКИ САСТАНАК ДЕЦЕ УЧЕСНИКА ПРОГРАМА „СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ“

ОДРЖАН РОДИТЕЉСКИ САСТАНАК ДЕЦЕ УЧЕСНИКА ПРОГРАМА „СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ“ published on

НАЈБИТНИЈИ СУ РАД И ГЛАСОВИ

MMP_5899Продукција програма „Србија у ритму Европе“ на челу са извршним директором програма Игором Карадаревићем, 15. јануара, одржала је састанак са родитељима деце и децом изабраном на аудицији за представљање Врњачке Бање на такмичењу у Нишу почетком јуна месеца. Овај родитељски састанак практично означава и почетак припрема за ово велико дечије такмичење. Ове године деца из Врњачке Бање учествоваће трећи пут на овом такмичењу. Постигнути су и добри резултати, прошле године тим Врњачке Бање освојио је треће место, стим што су амбиције организатора из нашег места сада и веће.

Тим Врњачке Бање, ове године чини тим од девет чланова. То су: вокали Милица Ћирић и Катарина Богићевић, плесачи Ања Свилановић, Ивона Ивановић, Марија Стаменковић, Теодора Стаменковић, Анита Вилимоновић,  Кристина Гочанин и Немања Стаменковић.

– У Врњачкој Бањи смо постојећу екипу од шест девојчица, појачали са три нова члана – две девојчице и једним дечаком. Тако да имамо екипу од девет чланова, која ће чинити тим Врњачке Бање, за финални програм, који ће се емитовати из Ниша, града победника. С већим бројем чланова на сцени, веруејм да ће то сценски бити лепше, бити боље. Позвали смо вас да се упознате са начином рада, а то је да ће се недељно тренирати два до три пута. Добићете новог кореографа, а ускоро ће се знати за коју земљу наступате, односно на ком ћете језику певати. Оно што ја тражим јесте озбиљан рад. На пробе треба долазити петнаест минута пре ради пресвлачења у одговарајућу опрему. Озбиљан рад може да донесе резултате, но, не мора да значи да ће најбоља група победити, потребно је освојити гласове публике, рекао је, између осталог, Игор Карадаревић.

00У наставку састанка било је речи о измењеном начину гласања. Похваљен је Срђан Удовичић као најбољи координатор општине Врњачка Бања за програм „Србија у ритму Европе“. Карадаревић се посебно захвалио Телевизији „Прва“ на сарадњи као и Скупштини општине Врњачка Бања на подршци коју константно добијају.

М.В.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial