Skip to content

Document Header

Одржан састанак поводом израде стамбене стратегије

Одржан састанак поводом израде стамбене стратегије published on

Општинска стамбена агенција Врњачке Бање организовала је састанак у Великој сали СО, 28. августа, поводом израде Стамбене стратегије.sastanak

Наиме, на основу потребе за израду новог стратешког документа у области становања Скупштина Општине Врњачке Бање на својој 17. редовној седници донела одлуку о приступању изради Стамбене стратегије Општине Врњачка Бања за период од 2019. – 2029. године. Израда стратегије је поверена Општинској стамбеној агенцији.

Стамбена агенција је 7. августа 2018. године објавила јавни позив у коме је позвала све заинтересоване јавне институције и организације, привреднике и удружења грађана из наведене области са територије Општине Врњачка Бања, да поднесу писма заинтересованости за учешће у изради Стамбене стратегије

Први састанак је одржан са циљем упознавања са методологијом и суштином израде наведене Стратегије и давања заједничког предлога за формирање координационог тела, односно савета, састављеног од официјалних заступника институција. Из тих разлога овом састанку присуствовали су  директори и председници институција, који ће за оперативни рад моћи да овласте једног свог сарадника који ће учествовати у раду и извештавати га о напретку процеса.

У име локалне самоуправе обратио се Душан Стевановић, помоћник председника општине. Директор Општинске стамбене агенције Бранислав Бежановић поздравио је присутне, захвалио се на њиховој заинтерсованости за учешће у изради Стратегије.

Валентина Крстић, сарадник за израду стратешког планског документа Представљање методологије израде документа и предлога за формирање координационог тела/савета и радне групе.

М.Ст.Ј.

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial