Skip to content

Document Header

Одржан састанак радне групе задужене за реализацију манифестације “Спортски изазов 2016”

Одржан састанак радне групе задужене за реализацију манифестације “Спортски изазов 2016” published on

У сали СО Врњачка Бања 5. октобра  одржан је радни састанак  директора и представника јавних установа и предузећа, школа, факултета,  спортских клубова, месних заједница са  радном групом која је оформљена у циљу одржавања манифестације „Спортски изазов 2016“, коју је организовао Олимпијски комитет Србије и компанија „Coca Cola“.radna-grupa

  Радну групу од 7 чланова чине: Маја Мирић, заменик директора Туристичке организације; Душан Радовић, директор Спортског центра; Марко Алексић- секретар Спортског савеза; Катарина Маслак- задужена за рад са приправницима; Олгица Стојковић- задужена за јавне радове; Срђан Удовичић- ПР- задужен за односе са јавношћу и информисање и Душан Стевановић, помоћник председника Општине, је  главни координатор радне групе.sportski izazov - radni sastanak

По речима Душана Стевановића, акција „Спортски изазов 2016“ одржаће се 8. октобра у периоду од 12-15 часова, а у зависности од временских прилика, у оптицају су 2 локације – Трг код библиотеке, а у случају лоших временских услова догађај ће се одржати у сали ОШ „Попински борци“.

Циљ састанка био је коначан договор у вези окупљања у суботу , 8. октобра и дељења флајера учесницима.

Окупљање ће бити испред установа, предузећа, школа у којима се ради.

На Тргу културе – плато код библиотеке, биће постављени столови са називима јавних предузећа и установа, где ће  бити пријављивање учесника .  Вежбање за учеснике из јавних установа и предузећа почиње у 13 часова.

Учесници запослени у школама и вртићу долазе на Стару аутобуску станицу,  где ће их чекати по један волонтер , а затим организовано иду до места вежбања. То се не односи на УТШ и Гимназију, јер се ученици и наставници ових школа окупљају испред њих.

За ученике и наставнике школа које се налазе ван центра Врњачке Бање , а на територији њене општине, биће организован аутобуски превоз. Школа из Вранеша тражила је један аутобус, а из Врњаца два аутобуса. Полазак је организован за 11 часова.

Бина ће бити постављена у 10 часова, а за учеснике из Врњачке Бање и Трстеника биће задужен по један кајакаш, добитник  златне медаље у Рију .

По речима Душана Стевановића манифестација „Спортски изазов 2016“ је озбиљан испит за друштвену одговорност Врњачке Бање.

 

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial