Skip to content

Document Header

Одржана ванредна седница Општинског већа

Одржана ванредна седница Општинског већа published on

Чланови Општинског већа 28. септембра одржали су ванредну седницу на којој су разматрани предлози за допуну дневног реда седнице Скупштине општине, као и предлози измене и допуне акатa,  који се такође налазе на дневном реду заказане Скупштине.van-sednica-veca

Седницу је водио Бобан Ђуровић, председник Општине, а поред чланова Већа учешће у раду седнице узели су Иван Џатић, заменик председника Општине, Иван Радовић, председник СО, Саша Радисављевић, секретар СО и известиоци по тачкама дневног реда.

У оквиру прве тачке разговарало се о могућностима увођења института заштитника грађана општине Врњачка Бања, на следећој седници СО као тачка дневног реда уврстиће се извештај о издавању спортских објеката или делова спортских објеката, а које користи Установа Спортски центар. Прихваћени су амандмани које је поднео Матеја Мијатовић на 3. ребаланс Одлуке о буџету у вези са Домом здравља, затим амандмани одборника Срђана Удовичића који се односе на Спортски центар и Библиотеку, исто на 3. ребаланс Одлуке о буџету.

На истој седници покренут је поступак прибављања земљишта у јавну својину општине Врњачка Бања кп бр. 1048/12 КО Ново Село, док је захтев Симић Милана одбијен због непостојања планских основа у ГУП- Врњачка Бања.

Као допуну дневног реда бележимо усмену информацију председника Општине о покретању поступка приватизације ХТП Фонтана као једне целине, а све то биће разматрано као тачка дневног реда на Седници Скупштине општине.

М.В.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial