Skip to content

Document Header

Освоји путовање у Забавни парк GARDALAND

Освоји путовање у Забавни парк GARDALAND published on

Погледај филм „Принцеза и змај – Бескрајна прича“ и отпутуј у Италију.PiZ Flajer 2

Придружи се храброј принцези Софији и њеном пријатељу змају у борби против злог чаробњака већ од овог четвртка, 8.новембра и можда баш ти освојиш путовање у најзабавнији парк у Европи – GARDALAND.
Туристичка агенција Travellino и дистрибутерска кућа „Dexin film“ те позивају да се прикључиш наградном конкурсу и, уз мало маште и среће, освојиш путовање у најзабавнији парк у Италији за две особе.
Шта је потребно да урадиш?
• Погледај анимирану авантуру „Принцеза и змај – Бескрајна прича“ у периоду од 8. новембра до 8.децембра у свом омиљеном биоскопу;
• Нацртај неког од ликова из филма који ти се највише допао;
• Цртеж са својим подацима (име, презиме, датум рођења и контакт телефон) и купљену улазницу за филм пошаљи на следећу адресу: “Dexin film”, Видиковачки венац 54 а, 11000 Београд;
• Запрати „Dexin film“  на Фејсбуку и Инстаграму и сазнај да ли си баш ти добитник путовања у забавни парк GARDALAND;
• Конкурс траје до 8. децембра а добитника објављујемо јавно 15.децембра;
• Учесници конкурса могу бити све принцезе и принчеви узраста до 12 година.
GARDALAND  је забавни парк смештен у градићу Castelnuovo del Garda  у Италији који се сматра најзначајним таквим парком у Италији, те једним од најзначајнијих у Европи. Парк се налази на југоисточној обали језера Гарда и организован је у тематска подручја која нас својим изгледом и детаљном сценографијом воде кроз разне историјске периоде, у разна географска подручја и у свет фантазије. Парк Natura Viva је природни зоолошки врт који је дом за око 1.500 животиња из више од 250 дивљих врста. Парк је подељен у два главна подручја: Сафари парк, у којем посетиоци остају у свом возилу и Фауна Парк, који је само за пешаке. Главна активност парка је узгајање дивљих животињских врста, у сарадњи с водећим зоолошким институцијама Европе.
Комплетан план и програм путовања можете погледати на Фејсбук  страници „Dexin filma“ – bit.ly/Osvoji_putovanje_u_Italiju.

Трејлер филма: bit.ly/Princeza_i_zmaj

Анимирана авантура “Принцеза и змај – Бескрајна прича” ће се од 8.новембра наћи на редовном репертоару биоскопа широм Србије у дистрибуцији “Dexin filma“.

Бојана Рњак │ PR & Booking Manager │Dexin Film │ Видиковачки венац 54 a │ 11090 Београд, Србија

мобилни: + 381 69 688040 │ bojana.rnjak@dexinfilm.rs

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial