Skip to content

Document Header

ОТВОРЕН ФУДБАЛСКИ ТЕРЕН У ВРЊЦИМА

ОТВОРЕН ФУДБАЛСКИ ТЕРЕН У ВРЊЦИМА published on

Министар државне управе и локалне самоуправе, Бранко Ружић и председник општине Врњачка Бања, Бобан  Ђуровић, отворили су новосаграђени фудбалски терен  29. октобра 2019. године у Врњцима.

Отварању су поред бројних грађана Врњачке Бање и мештана Врњаца, присуствовали председник СО Иван Радовић, заменик председника Општине Иван Џатић, заменик председника СО Дане Станојчић, одборници СО, директори јавних предузећа и установа и спортски радници.

Вредност ове инвестиције је 25 милиона динара и то из буџета Министарства 11,5 милиона динара и 13,5 милиона динара из буџета локалне самоуправе. Површина терена је 7.200 м2, са системом за аутоматско заливање терена, природним бусенима траве и заштитном оградом.

Након свечаног отварања, на новосаграђеном фудбалском терену који одговара прописима за професионално такмичење, малишани школе фудбала са територије општине Врњачка Бања, одиграли су прву утакмицу.

Изградња оваквог терена битно доприноси развоју спортског туризма и Врњачкој Бањи и стварању услова за долазак спортиста из фудбалских клубова из земље и иностранства.

С.Станојчић

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial