Skip to content

Document Header

Отворен камп водених спортова „Number One“

Отворен камп водених спортова „Number One“ published on

Камп водених спортова  „Number One“ отворен је 15. јула и радиће до 12. августа.radjen n.

Координатор кампа  је Никола Рађен, дугогодишњи ватерполо репрезентативац, који има за циљ промовисање нашег најтрофејнијег спорта, који ће заједно са нашом најбољом ватерполисткињом и тренером женског ватерполо клуба „Црвена звезда“, Драганом Ивковић, лето провести у Врњачкој Бањи.

„Number one“ је камп водених спортова за децу узраста од 7-16 година, који се одржава у периоду од 15. јула до 12. августа, радиће у члетири смене по недељу дана.

Камп је отворен доласком деце, која ће имати прилику да уче од најбољих, а по речима Николе Рађена, након завршетка Светског првенства, које се игра у Мађарској,  очекује долазак и својих колега, ватерполо репрезентативаца Филипа Филиповића, Гојка Пијетловића, Дејана Савића, Бранислава Митровића и других, који ће бити део кампа.  Деца ће имати прилику да се друже са њима, да пливају са њима, тренирају, и да једног дана постану шампиони.  Ово је начин да се спорт приближи деци, да се науче правим вредностима, што је уједно и циљ кампа.

Камп обухвата три спорта у једном, ватерполо, пливање и синхроно пливање. Након завршетка кампа, Никола Рађен одлази у Москву, где ће играти за њихов ватерполо клуб.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial