Skip to content

Document Header

Отворен нови стари ресторан “Сунце”

Отворен нови стари ресторан “Сунце” published on

Уз присуство великог броја гостију, 18. априла, отворен је култни ресторан „Сунце“, један од симбола Врњачке Бање.Sunce 2

– Настављамо традицију од 35 година, само у новом сјају. За 150 година туризма одлучили смо да Бањи поклонимо ресторан који ће старим гостима евоцирати старе успомене а новим гостима стварати нове. Задржали смо лого, традицију доброг укуса а допунили модерним дизајном и јединственим духом. Задржали смо старе фотографије да би гостима приказали стари сјај бање. Башта је задржала стари изглед који је, наравно, освежен. Гости ће моћи у овој старој оази да попију добру домаћу кафу, али и да уживају у чаши доброг вина уз традицију доброг укуса.

Мени је базиран на националним специјалитетима сервираних на модеран начин. Гости ће уживати у „Гочком мезетлуку“, „Бањац бифтеку“ и специјалитету куће „Ребарца прсте да полижеш“… Кухињу је постављао кувар Милан Ђорђевић који је познат по својим кулинарским умећима. Сладокусци ће уживати у домаћој пити са боровницама и у колачу „Три леће“, рекла нам је Маја Стаменић.

Нови ресторан „Сунце“ воде Милан Борчевић и Дамир Стаменић са врло прецизном пословном визијом.restoran sunce 1

– „Сунце“ је први пут отворено 1984. године. Осамдесетих и деведесетих година то је био култни ресторан. Ми сад покушавамо да вратимо стари сјај, да евоцирамо неке лепе успомене и да анимирамо младе људе, каже Милан Борчевић.

– Потрудили смо се да се на нашем менију нађу квалитетна интернационална јела по приступачним ценама. Волели бисмо да вратимо реноме, душу „Сунца“ и квалитет. Стремићемо ка том циљу. Имамо инспирацију и прихватамо изазов, рекао нам је Дамир Стаменић.sunce 3

Свечано отварање пратила је и промоција хране са менија ресторана. Гости су уживали у дегустацији специјалитета. Заиста, ребарца су непревазиђено укусна! А колач „Три леће“ и пита са пистаћима, лепши су од домаћих! Дакле, Врњачка Бања је подигла квалитет угоститељских услуга.

М.Ст.Ј.

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial