Skip to content

Document Header

Отворен тениски турнир ” Vrnjačka Banja OPEN 2016″

Отворен тениски турнир ” Vrnjačka Banja OPEN 2016″ published on

У Врњачкој Бањи, 29. августа, отворен је интернационали женски тениски турнир “Vrnjačka Banja OPEN 2016”.

????????????????
????????????????

Турнир су отворили помоћник председника општине Врњачка Бања Душан Стевановић, Владимир Ерг, супервизор, Нела Спасојевић директорка турнира, Стеван Каровић, председник ТК “АС-НС” Врњачка Бања.

Турнир се одржава на тениским теренима тениског клуба  “АС-НС” у Врњачкој Бањи. Ово је званични фјучерс турнир, на коме тенисерке имају прилику да освоје професионалне бодове који их рангирају на светску професионалну  WТА листу, а игра се за наградни фонд у износу од 10 000 долара.

Организатор турнира је тениски клуб “АС-НС” у сарадњи са Тениским савезом Србије, а генерални покровитељ је Општина Врњачка Бања.

У квалификацијама турнира које су одржане од 27-29. августа, учествовало је 64 такмичарки, а на  главном турниру учествују  32 играчице из 19 држава: Србије, БиХ, Хрватске, Црне Горе, Бугарске, Словачке, Америке, Аустралије, Јапана, Кине, Русије, Израела, Либана, Белгије, Немачке…Интересовање за овај турнир је све веће из године у годину, захваљујући добрим условима на тениским теренима, повољним климатским приликама, као и одговарајућим смештајним капацитетима и угоститељскимк услугама у Врњачкој Бањи.

 

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial