Skip to content

Document Header

Отворена сала у Пискавцу

Отворена сала у Пискавцу published on

У Врњачкој Бањи  отворена је још једна нова хала, четврта по реду, намењена  и ђацима и спортистимаhala piskavac.

У Основној школи „Попински борци“, одељење у Пискавцу, 14. јула председник Окпштине Бобан Ђуровић отворио је нову фискултурну салу, која је , како је истакао  мултифункционална, јер ће је користити и ђаци и спортисти који буду долазили на припреме.

– План је да ова хала буде будућа „Кућа кошарке“, а млађе категорије репрезентације Србије су већ имале припреме у њој. Такође, и КК Црвена Звезда је већ користила ову халу, а у будућности ће сва битнија кошаркашка дешавања бити везана за ову халу. Паркет и кошеви су стандардизовани, и зато ће моћи сви да је користе – рекао је Бобан Ђуровић.

Хала „Пискавац“ је према речима председника општине четврти спортски објекат у Врњачкој Бањи који ће се користити за припреме,  која је уз халу „Владе Дивац“ постали најкомплетнија општина која може да пружи услуге различитим спортистима.

Душан Радовић, директор Спортског центра „Гоч“, који ће управљати и одржавати халу „Пискавац“, истакао  је да је Врњачка Бања снажно закорачила у развијању спортског туризма.

 – Спортски центар ће наставити да газдује овом халом уз техничку сарадњу са основном школом која се налази поред саме хале. Преподне ће школарци моћи да је користе за часове физичког, а у поподневним сатима ће хала бити на услузи клубовима из Бање, и репрезентативцима који буду долазили на припреме – изјавио је Радовић.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial