Skip to content

Document Header

ОТВОРЕНИ БАЗЕНИ „ВРЊАЧКЕ ТЕРМЕ“

ОТВОРЕНИ БАЗЕНИ „ВРЊАЧКЕ ТЕРМЕ“ published on

Први отворени базени са термо минералном водом, температуре 34,5 степени,  отворени су 15. јула, у присуству власника Драгише и Милана Милојевића, многобројних посетилаца и представника Општине.

Компанија „Вода Синђелић“ је почела изградњу „Врњачких терми“ прошлог августа и за непуних годину дана је завршена прва фаза. Свечаним пресецањем врпце, базене је отворио председник општине Врњачка Бања Бобан Ђуровић.

– Успели смо  да доведемо једног од битнијих инвеститора и захваљујући томе Врњачка Бања је добила отворене, а ускоро ће добити и затворене базене са термо минералном водом, инвеститоре који су се доказали у неколико градова Србије и ван наше земље. Поносни смо што су препознали потенцијале наше Општине и наш велики интерес да код нас остваре своју инвестицију, рекао је Ђуровић. Он је нагласио да верује да ће инвеститор наставити да ради на другој фази „Врњачких терми“ убрзано и подсетио  да „Вода Синђелић“ осим што гради терме, помаже општину Врњачка Бања.

– „Врњачке терме“ ће оживети Бању и зими, да своје капацитете понуде поред домаћих и иностраним гостима. Србија нема море али има лековите термалне воде и изворе, које би локалне самоуправе требало да понуде онима који желе да граде и направе попут „Врњачких терми“, рекао је инвеститор Драгиша Милојевић.

С.Станојчић

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial