Skip to content

Document Header

Озваничени сарадња и пријатељство

Озваничени сарадња и пријатељство published on

Општина Врњачка Бања у петак, 15. јула   у великој скупштинској сали потписала је споразуме о сарадњи и пријатељству са општинама Беране и Жабљак.Sporazumi o saradnji i prijateljstvu 11

На свечаности приређеној поводом потписивања споразума о сардњи и пријатељству које практично значи озваничење вишегодишње успешне сарадње, учествовале су делегације општина потписница – Берана, Жабљка као и општине домаћина, Врњачке Бање, а такође и делегације из пријатељских општина Звечан са Косова и Метохије и општина Карпош града Скопља из Македоније.

У име општине Врњачка Бања госте је поздравио Бобан Ђуровић, председник општине изражавајући задовољство што слављеничке дане поводом Дана наше општине и карневалске дане проводи са пријатељима. Бобан Ђуровић прво је потписао споразум о сарадњи са Драгославом Шћекићем из општине Беране, а потом и са Веселином Вукићевићем из општиное Жабљак. Тиме је ниво сарадње и пријатељства подигнут на један виши ниво, а очекује се да ће споразуми бити значајни за будућу прекограничну сарадњу, за реализацију пројеката који се финансирају из ИПА фондова Европске уније.

М.В.

Please follow and like us:

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial