Skip to content

Document Header

Озваничени сарадња и пријатељство

Озваничени сарадња и пријатељство published on

Општина Врњачка Бања у петак, 15. јула   у великој скупштинској сали потписала је споразуме о сарадњи и пријатељству са општинама Беране и Жабљак.Sporazumi o saradnji i prijateljstvu 11

На свечаности приређеној поводом потписивања споразума о сардњи и пријатељству које практично значи озваничење вишегодишње успешне сарадње, учествовале су делегације општина потписница – Берана, Жабљка као и општине домаћина, Врњачке Бање, а такође и делегације из пријатељских општина Звечан са Косова и Метохије и општина Карпош града Скопља из Македоније.

У име општине Врњачка Бања госте је поздравио Бобан Ђуровић, председник општине изражавајући задовољство што слављеничке дане поводом Дана наше општине и карневалске дане проводи са пријатељима. Бобан Ђуровић прво је потписао споразум о сарадњи са Драгославом Шћекићем из општине Беране, а потом и са Веселином Вукићевићем из општиное Жабљак. Тиме је ниво сарадње и пријатељства подигнут на један виши ниво, а очекује се да ће споразуми бити значајни за будућу прекограничну сарадњу, за реализацију пројеката који се финансирају из ИПА фондова Европске уније.

М.В.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial