Skip to content

Document Header

„ПЕГАЗ“ СА ЧЕТИРИ ЗВЕЗДИЦЕ

„ПЕГАЗ“ СА ЧЕТИРИ ЗВЕЗДИЦЕ published on

Још један хотел у туристичкој понуди Врњачке Бање

Рођени Врњчани, одувек су се међусобно познавали и по насељима Врњачке Бање у којима су рођени и одрасли. Велика врњачка насеља која воде према околним селима су Дубрава, Липова, Река, Сплендор и Рај, насеље, које и јесте једно од лепших у Врњачкој Бањи. У „Рају“, на месту где је некад био уређен шљивак, и камп кућице из шесдесетих, пре десетак година, почела је градња комплекса „Пегаз“, који је почетком марта, као апарт хотел са четири звездице, примио прве госте. „Pegaz Holyday Resort“ има 120 луксузних апартмана, „Слоувелнес“, спа центар, ресторан „Адут“ и бројне додатне садржаје.

Пегаз Холидаy Ресорт се састоји од три крила и простире се на више од 10 хиљада квадрата.  Поред  „слоувелнеса“и ресторана „Адут“, апарт хотел „Пегаз“, својим садржајима настоји да употпуни породичан одмор, као и да „слоуливинг“ концептом помогне у обнављању енергије. Поред ових садаржаја, комплекс има лоби бар, „Др Гифинг центар“, пет хотел за кућне љубимце,  звездаоницу која је предвиђена као простор за децу, конференцијску салу и сопствени паркинг.

Слоувелнес „Пегаз Холидеј Ризорта“ простире се на око 1300 квадрата. Има затворен базен, хидромасажне каде, релакс собу, парно купатило, слану собу, слану сауну, финску сауну, инфра сауну, амфитеатар сауну, инфра скај, био сауну, тропске тушеве и виа сензус. Реч је о једном од највећих велнес центара у Србији. Апарт хотел „Пегаз“ има  45 запослених, а поред садашњих садржаја, власник Стефан Микић и „Тргомен група“ планирају да прошире капацитете за конгресни туризам.

Како је за Врњачке новине рекао председник Општине Бобан Ђуровић, у зони према „Аква парку“, доградиће се конгресна сала за око 200 места, за конгресе, тим билдинг састанке и семинаре.  Ђуровић је најавио и решавање статуса хотела „Железничар“, који би требало да добије новог власника, чиме ће то старо здање у срцу централног бањског парка, коначно бити сређено.

С. Станојчић

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial