Skip to content

Document Header

Почео лекарски преглед у Дому здравља за возаче и власнике оружја

Почео лекарски преглед у Дому здравља за возаче и власнике оружја published on

Пре нешто више од два месеца  врњачки  Дом  здравља најавио је увођење прегледа  за возаче односно за лица која носе и држе оружје. Дом здравља „Др Никола Џамић“  је опрему потребну за ове прегледе добио тако да су прегледи почели.dom zdravlja (2)

 – До сада ови прегледи нису  рађени у Врњачкој Бањи  па су наши суграђани  морали за поменута уверења да путују у суседне градове. Радићемо  прегледе за аматере, за професионалне возаче, за лица преко 65 година  као и за лица којима су  неопходни периодични прегледи, лица која раде на висинама, која раде у отежаним  условима рада где су им ти периодични прегледи обавезан вид прегледа који мора да се направи. Прегледи возача се подразумевају за све категорије А, Б,Ц,Д и Е  тако да имамо комплетну екипу наших лекара специјалиста  психијатар, офталмолог, оториноларинголог, специјалиста медицине рада  и лице које смо ангажовали јесте психолог. Оно што наше суграђане занима сигурно јесу цене,  трудили смо се да будемо  и јефтинији тако да је један коректан ценовник направљен па тако прегледи износе од 1900 до 3000 динара. Наше суграђане  који одлуче  да ове прегледе обаве у Дому здравља „Др Никола Џамић“ желим да упутим на лице које је координатор  за преглед возача и за лица која носе оружје, на  главног  техничара Дома здравља,  Мирка Стевановића.  Управо њему се треба јавити за сва додатна питања која наши суграђани евентуално имају, рекла је директорка Дома здравља „Др Никола Џамић“ др Весна Малићанин.vesna malicanin

 Дани обављања прегледа су уторак и четвртак али ће због обима посла  вероватно бити уведен још један дан за прегледе али ће о томе грађани Врњачке Бање бити  накнадно обавестити.

А.С.

 

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial