Skip to content

Document Header

Почиње јубиларни 10. Lovefest

Почиње јубиларни 10. Lovefest published on

Врњачка Бања је и ове године домаћин Фестивала љубави- Lovefesta, који ће трајати од 4. до 6. августа.Lovefest 2016. 1

Улазнице су готово распродате, смештај се још увек може пронаћи само у Lovefest кампу, а организатори су указали и на важне информације које је потребно знати ако посећујете

Капије Lovefest-а отварају се данас, 4. августа  од 18 h а програм почиње већ у 19 h и траје до 7 h ујутру.  Lovefest званично почиње  у 12 h,  када ће на H2О Stage на Олимпијском базену у Врњачкој Бањи наступити млади домаћи ди-џејеви који ће загрејати посетиоце за оно што их чека у вечерњим сатима
Понесите selfie штапове
На десето издањеLovefesta нећете моћи да уђете са ласерима, маскама или кућним љубимцима, а овог пута selfie штапове не морате остављати код куће.
На фестивал је могуће ући само уз једнодневну карту или фестивалску наруквицу, а замена улазница за наруквице биће могућа од 4. августа у 15 h на Инфо пулту испред улаза на фестивалску локацију. За особе са инвалидитетом обезбеђен је посебан улаз, а саветује се кретање уз пратњу.
Токени – једина валута плаћања на острву љубави
Као и претходне године и овог лета на Lovefest-у храна, пиће, сувенири и разне услуге и активности моћи ће да се плате једино Lovefest токеном. Токени ће од почетка, па до краја званичног дела програма током сва три дана моћи да се купе у Токен кућицама, које ће бити постављене по читавој фестивалској локацији. Сваки посетилац може да купи најмање једну таблу токена. Вредност једне табле токена је 500 динара, а систем наплате токена је само готовим новцем.

Као и прошле године, и овог пута први у Врњачку Бању стигли су посетиоци из иностранстава који ће искористити прилику да пре почетка фестивала упознају град. Међу првима дошли су гости из Турске, Туниса, Македоније, Грчке и Италије. Неки од њих биће смештени у Lovefest кампу, док су многи свој боравак на Lovefest-у резервисали још почетком године.

Да подсетимо, деценијско издање Lovefesta 4. августа отвориће Sven Vath, а уз њега ће наступити Ilario Alicante, Markus Fih и Daniel Stefanik, као и Влада Јањић. На Fire Stage долазе иBen Klock, Pan-Pot, Ellen Alien, Martin Butrich, као и Марко Настић, Марко Милосављевић и Дејан Милићевић који ће први пут после пет година заједно наступити и показати зашто су и даље легендарни извођачи на овим просторима.
Љубитеље гитарског и хип-хоп звука чекају Едо Маајка, Рамбо Амадеус, Марчело, Партибрејкерси, Irie Fm, Disciplin A Kitschme, E Play и више од 40 извођача.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial