Skip to content

Document Header

„Пољуби ме“ по осми пут на Мосту љубави

„Пољуби ме“ по осми пут на Мосту љубави published on

Такмичење у најдужем пољупцу, под називом „Пољуби ме“, одржаће се у недељу 14. фебруара, на Мосту љубави у Врњачкој Бањи, по осми пут.most ljubavi vrnjacka banja

Мост љубави, један од симбола Врњачке Бање биће место где ће се по осми пут одржати такмичење у најдужем пољупцу. Све је почело 2007. године, када је на манифестацији учестовало 9 парова, а најдужи пољубац трајао 55 минута и 12 секунди. Из године у годину број учесника се повећавао, као и време трајања најдужег пољупца. Љубавни рекорд у најдужем пољупцу оборен је 2015. године и он сада износи 101 минут.

Сви они који су заљубљени, воле да се љубе и да уз то освоје неку од награда могу се пријавити за учешће на овогодишњој манифестацији „Пољуби ме“, која ће бити одржана на Дан заљубљених, 14. фебруара 2016. године, на Мосту љубави, са почетком у 12 часова.

Пар који буде однео победу у најдужем пољупцу имаће прилику да шест дана проведе у Прагу, главном граду Чешке. Осим главне награде, учеснике очекују још вредних награда: викенд боравак у Врњачкој Бањи, Фриком сладоледи, третмани у велнес центрима, свечане вечере у ресторанима и пицеријама… Победници ће бити изабрани у три категорије: најдужи пољубац, најатрактивнији и најстарији пар.

Ове године ће се у част заштитника виноградаства Св. Трифуна делити кувано вино и ракија у организацији Вино Жупе, а такође ће бити и одржан пригодан програм посвећен вину. Симулираће се орезивање винове лозе, певаће се песме у част вина, а девојке у народној ношњи ће делити производе овог гиганта из Жупе.

Пријављивање за овогодишњу манифестацију је у току, а сви који желе да се пријаве могу то учинити на телефоне Туристичке организације 036-611-105 или лично на дан одржавања манифестације.

Организатор манифестације је Туристичка организација Врњачке Бање, а покровитељ Скупштина општине Врњачка Бања.

Срђан Удовичић 

ИНОВАТИВАН ДОГАЂАЈ ЗА НАЈБОЉЕ У ТУРИЗМУ

„МЕРКУРОВ“ ТИМ НА „BEST STAY“ КОНФЕРЕНЦИЈИ У ОПАТИЈИ

Представнице „Меркура“, Нина Милетић, менаџер хотелског сектора и Андријана Драгић, интерни ревизор присуствовале су од 13. до 15. новембра Конференцији „Best Stay“ у Опатији. Континуирано усавршавање и едукација кадра, дугогодишња је стратешка оријентација „Меркуровог“ менаџмента, па је посета оваквих стручних догађа од великог значаја за праћење трендова у пословању.

Конференција „Best Stay“ која се организује по пети пут, окупила је више од 50 предавача из хотела и туристичког сектора из целог света, као и више од 300 учесника у „Амадриа Парку“ у Опатији.

Током три дана трајања конференције представљене су успешне студије случаја, одржане презентације и панел расправе како би се сви хотелијери жељни нових знања, вештина и успеха упознали с најновијим светским трендовима и технологијама. За представнице „Меркура“ ово је била прилика да се кроз добре примере из праксе и размену искуства са колегама, понесу нова сазнања у циљу њихове имплементације у пословање „Меркура“ и будућег објекта „Меркур Палас“.

„Best Stay“ конференција, која је с организацијом започела 2015. године, за циљ има да окупи и повеже водеће хотелијере у региону. Из годину у годину развила се у међународну конференцију са учесницима из Велике Британије, Белгије, САД-а, Турске, Црне Горе, Немачке, Данске, Хрватске, Србије, Аустрије, Италије, Словеније и других земаља. Као иновативан догађај за најбоље у туризму који има снажан утицај на развој туристичке понуде, циљ је омогућити учесницима најбоље домаће, регионалне и међународне примере из праксе награђиваних хотела.  Ове године фокус конференције био је на квалитету, а не на што већем броју учесника, па је број улазница био лимитиран.

М.Ст.Ј.

Please follow and like us:
error20

Please follow and like us:
error20

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial