Skip to content

Document Header

ПОЗИВ ЗА ПРЕДЛАГАЊЕ ПРОЈЕКАТА КОЈИ ЋЕ СЕ ФИНАНСИРАТИ ИЗ БУЏЕТА ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА

ПОЗИВ ЗА ПРЕДЛАГАЊЕ ПРОЈЕКАТА КОЈИ ЋЕ СЕ ФИНАНСИРАТИ ИЗ БУЏЕТА ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА published on

Поштовани суграђани,

Општина Врњачка Бања је у процесу планирања буџета и јавних инвестиција за период од 2021. до 2023. године. Наша намера је да укључимо све грађане и грађанке општине у процес, путем омогућавања предлагања и избор пројеката који ће бити финансирани јавним средствима.
Користимо ову прилику да вас позовемо да током периода од 1. августа до 15. септембра 2020. године предложите пројекте за које сматрате да могу учинити живот у нашој општини квалитетнијим и бољим.
Неопходно је да пројекат који предлажете има утицај на ширу заједицу, односно да повећава квалитет живота већег броја наших суграђана и суграђанки. Такође, може да обухвата изградњу нових или реконстукцију постојећих објеката и инфраструктуре и пројекте од интереса за целу локалну заједницу који представљају скуп других активности (културних, друштвених, итд.), које могу унапредити живот свих нас.
Уз ово обавештење шаљемо вам и Упитник за предлагање пројеката који можете да попуните и доставите у зграду Општине. Исти упитник можете наћи и у Услужном центру Општине Врњачка Бања (Крушевачка 17а, 36210 Врњачка Бања, канцеларија бр.3), као и у свим јавним институцијама, јавним предузећима и свим сеоским/градским месним канцеларијама, где можете и да предате попуњене обрасце.
Електронску верзију обрасца можете преузети на следећем линку https://www.vrnjackabanja.gov.rs/aktuelnosti/javna-rasprava-budzeta и попуњени образац послати на e-mail predlozi.projekat@vrnjackabanja.gov.rs .
На овај начин, ваши предлози се могу наћи на листи приоритетних пројеката који ће бити финансирани из буџета Општине у 2021. буџетској години.
О свим информацијама о спроведеном процесу партиципације, предложеним, усвојеним, неусвојеним пројектима и осталим детаљима процеса и израде Нацрта одлуке о буџету Врњачка Бања за 2021. годину можете се информисати на сајту Општине: https://www.vrnjackabanja.gov.rs/aktuelnosti/javna-rasprava-budzeta или путем телефона 036/601-228.

Срдачно,
Председник Општине
Бобан Ђуровић

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial