Skip to content

Document Header

ПОЗИВ ЗА СЛАЊЕ ДИГИТАЛНИХ САДРЖАЈА ЗА ВРЕМЕНСКУ ЛИНИЈУ КУЛТУРЕ СРБИЈЕ И СРБА ВАН МАТИЦЕ

ПОЗИВ ЗА СЛАЊЕ ДИГИТАЛНИХ САДРЖАЈА ЗА ВРЕМЕНСКУ ЛИНИЈУ КУЛТУРЕ СРБИЈЕ И СРБА ВАН МАТИЦЕ published on

Позивамо све појединце, а посебно децу, млађе и старије, као и организације и установе да својим знањем и креативношћу допринесу стварању савремених дигиталних садржаја Временске линије културе Републике Србије и Срба ван матице, https://vremenskalinijakulture.rs/ и тако и у ванредним околностима плодотворно и инспиративно проведу време код куће и учествују у заједничком подухвату од значаја за културу и углед наше земље.

Најбољи предлози биће препознати, преведени на стране језике и награђени.
Позивамо Вас да слободно осмислите и пошаљете садржаје који представљају и илуструју личности, догађаје и објекте од значаја за културу Србије и српског народа, било да су одреднице о њима већ представљене на Временској линији или да за сада нису.
Садржаји могу бити из области стваралаштва или културног наслеђа, од књижевности и сликарства до музике, филма и стрипа и од наших манастира и старих заната до фестивала и културних манифестација. 
Ваши прилози могу бити послати у форми краћих или дужих текстова, слика, фотографија, илустрација, музике, филмова и других аудиовизуелних материјала, које сте сами креирали или су већ јавно доступни на интернету, али још увек нису повезани са садржајима Временске линије.
Предлоге или питања можете нам слати путем електронске поште  dusan@zaprokul.org.rs до 8. маја 2020.
Завод за проучавање културног развитка

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial