Skip to content

Document Header

Позоришна представа промовише могућност за мобилност особа са инвалидитетом

Позоришна представа промовише могућност за мобилност особа са инвалидитетом published on

У оквиру тренинг курса за омладинске раднике из десет европских земаља 6. децембра у врњачком Биоскопу одржана је јединствена позоришна представа, као завршница  пројекта „Tools for social development, volume II“ Невладине организације из Крушевца „Људима од људи“.projekat 1

Двадесетосморо омладинских радника из десет европских земаља покретом је успешно дочарало снагу здружених људи који могу да делују као једно биће уз превазилажење језичке баријере и свих разлика.

– Представа је презентовање креативног рада који је настао током осмодневног семинара, а циљ пројекта је да пружимо професионално усавршавање омладинским радницима са и без искуства у раду са особама са инвалидитетом. Пројекат је дизајниран као изградња капацитета омладинских радника о томе како да раде са младима са инвалидитетом, пружајући им различите позоришне алате и методе и савремене плесне технике. Пројекат директно укључује особе са инвалидитетом и промовише њихове могућности за мобилност, рекла нам је Милена Тодоровић, предавач.

Пројекат је подржан од стране ЕУ и Еразмус + програма за младе.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial