Skip to content

Document Header

ПОЗОРИШНИ СИТКОМ „САМЦИ И САМИЦЕ“

ПОЗОРИШНИ СИТКОМ „САМЦИ И САМИЦЕ“ published on

Врњачка публика имала је прилику 10. маја да види представу „Самци и самице“, позоришни ситком, одличну комедију ситуације актуелног времена.

Радња је смештена у Нишу и дешава се у изнајмљеном стану у коме млади људи из мањих места и са села везани послом за велики град, покушавају да свој самачки живот проживе што веселије и опуштеније. Кроз много смешних ситуација публика је упознала ликове овог комада, њихове нарави, жеље и карактере. Лагана, питка комедија обилује неочекиваним ситуацијама и динамичним смењивањем глумаца на сцени који тумаче доста различите али симпатичне ликове. Радомир Раде Вукотић је режирао представу и написао текст. Млади сјајни глумци са лакоћом су изнели своје улоге и апсолутно допринели успешном остварењу представе, на задовољство публике која је испунила салу врњачког Биоскопа до последњег места.

У „Самцима и самицама“ глуми Душан Матејић, који је рођен у Нишу. Дипломирао је глуму у класи професора Владимира Јевтовића, али је и мастер глуме. Шира публика га зна из ТВ серија „Комшије“ и „Синђелићи“ и филма „Зона Замфирова 2. део“. Стефана Радоњића публика памти по улогама у серијама „Убице мог оца“, „Синђелићи“, „Истине и лажи“. Јелисавета Кораксић је и званично била најбољи студент глуме, а публика је зна из серија „Кад љубав закасни“, „Самац у браку“, „Истине и лажи“.

У ситкому игра и Бојана Грабовац, која је такође дипломирала у класи професора Јевтовића, а гледали смо је у серијама „Грех њене мајке“ и „Непобедиво срце“. У представи глуми и Лесковчанка Драгана Мићаловић која је завршила Факултет за културу и медије.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial