Skip to content

Document Header

ПРЕДРАГ БАБИЋ, ЂАК ГЕНЕРАЦИЈЕ ОШ „БАНЕ МИЛЕНКОВИЋ“

ПРЕДРАГ БАБИЋ, ЂАК ГЕНЕРАЦИЈЕ ОШ „БАНЕ МИЛЕНКОВИЋ“ published on

Предраг Бабић је 2018/19. школске године завршио осми разред ОШ „Бане Миленковић“ у Новом Селу и ђак је генерације.

Рођен је 12. маја 2004. год. у Краљеву, од оца Срећка и мајке Марије Бабић. Са родитељима и старијом сестром живи у Новом Селу.

Предраг је од првог до осмог разреда на крају сваке школске године имао одличан успех са свим петицама. Носилац је дипломе „Вук Караџић“. У току целокупног школовања истакао се максималним залагањем у стицању знања као и примерним владањем. Учествовао је на бројним спортским такмичењима, хуманитарним акцијама, приредбама и другим активностима које је организовала, или у којима је учествовала Школа. На основу остварених резултата у учењу и резултата са такмичења освојио је посебне дипломе из четири предмета: географија, српски језик, техничко и информатичко образовање и физичко васпитање.

Предраг Бабић је за свој успех захвалан учитељици Слађани Поповић која га је учила од 1. до 4. разреда, својим предметним наставницима од 5. до 8. разреда, одељењском старешини Миломиру Грујичићу, као и својим родитељима на подршци коју су му пружали током досадашњег школовања.

Интересантно је да је Предраг наследник своје старије сестре Саре Бабић која је такође пре три године била ђак генерације ОШ „Бане Миленковић“ а понела је и награду „Др Зоран Ђинђић“. Предраг је у основној школи показао изузетна интересовања за област природних и друштвених наука.

На основу мишљења наставника и школских другова Предрага Бабића одликује изразита посвећеност учењу, одговорност, упорност  и спремност да помогне другима.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial