Skip to content

Document Header

Представљамо Ању Свилановић

Представљамо Ању Свилановић published on

Сигурна у себе и у тим Врњачке Бање, Ања Свилановић која је рођена 7. маја 2002. године, у Краљеву, спремна је да по трећи пут закорачи на сцену програма “Србија у ритму Европе” Anja Svilanović

Овог пута представљајући Амбасаду Француске, уз песму Ларе Фабијан “Je t’aime” са својим другарицама из тима, Врњачкој Бањи спремна је донесе победу, на овом највећем дечијем музичком спектаклу, који ће 16. јуна, од 14 часова бити емитован на Првој српској телевизији.

“Упорност која је само једна од мојих врлина, значи да не одустајем тако лако од оног што сам зацртала и што сам поставила себи као циљ. Још, сада пре скоро три године, када сам постала део ове приче “Србија у ритму Европе”, рекла сам да морамо победити. И то очекујем ове године. Иза нас су не месеци, већ године напорног рада, уложеног времена. Већи део екипе која ове године представља ове године Врњачку Бању, ту је од самог почетка. За ово време смо сви заједно много тога научили, како у плесачком или певачком смислу, тако и о себи самима. Постали смо права мала породица. У сваком тренутку смо ту једни за друге. Како смо расли ми, расла је и манифестација “Србија у ритму Европе”. Сада је све озбиљније по питању продукције. Верујем и желим да нас пре свега максимално подрже наши Врњчани. Наградите наш таленат, рад, ентузијазам и гласајте за нас, пре свега јер смо ваше Врњчанке. А, ми ћемо на финалној манифестацији 16. јуна, певати и играти првенствено за нашу Врњачку Бању и срце ћемо оставити на сцени”, речи су Ање Свилановић.

Осим гласова жирија свих градова и општина које су део програма Србија у ритму Европе, одлуку о победнику доносе и гласачи. Слањем поруке PESMA 01, број 1557, гласа се за Врњачку Бању, све до завршетка програма 16. јуна.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial