Skip to content

Document Header

Представљамо Ивону Ивановић

Представљамо Ивону Ивановић published on

Први сусрет с манифестацијом “Србија у ритму Европе”, Ивона Ивановић, која је рођена 24. октобра 2002. године, у Београду, имала је пре две године, када се Општина Врњачка Бања, прикључила овом дечјем музичком такмичењу, које подржавају Амбасаде Европе, Израела и Аустралије.

Ivona Ivanovic

Ивона, како каже, једва чека 15. јун, када ће с тимом Врњачке Бање кренути путем Ниша, где се 16. јуна 2018. године, у хали Чаир, од 14 часова, с дирекним преносом на ПРВА ТВ, одржава финале овогодишење сезоне програма “Србија у ритму Европе”.

“Ове године сам схватила да би ми првих шест месеци у години били некако неиспуњени да није Србије у ритму Европе. Једноставно, када сте у нечему већ трећу годину заредом, то вам постане некако нормално. Баш сам заволела ову манифестацију, на којој ове године бранимо боје Француске и са нестрпљењем очекујем одлазак у Ниш где ћемо 15. јуна имати генералну пробу на великој сцени у хали “Чаир”, али и сусрет с другарима који долазе из других градова, а које сам претходних година такмичења упознала. Наравно, с обзиром да су се програму приључили и неки нови градови, неке нове општине  и иза овогодишњег такмичења остаће нека нова и верујем лепа пријатељства. Чињеница је да како ми, учесници овог програма растемо, тако расте и ова манифестација. Као неко ко је већ трећу годину део Србије у ритму Европе слободно могу рећи да је организација и цела продукција програма све боља и боља, али морају знати да ће врхунац постићи теко оне године, када се манифестација буде одржавала у Врњачкој Бањи. Иако ово кажем кроз смех, верујте ми да сам потпуно озбиљна. Свесна сам квалитета и капацитета Врњачке Бање”, истиче Ивона Ивановић, једна од плесачица Врњачке Бање, на манифестацији “Србија у ритму Европе”.

Шансу за победу Врњачка Бања имаће већ 16. јуна, а да ли ће се на крају телевизијског програма и наћи на победничком трону, у конкуренцији од 22 локалне самоуправе, у великој мери, поред гласаова жирија, зависи и од приспелих смс-ова. Гласање је отворено од 1. јуна, а за Врњачку Бању се гласа слањем поруке PESMA 01, на број 1557.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial