Skip to content

Document Header

Представљамо Милицу Ћирић

Представљамо Милицу Ћирић published on

Један од адута Врњачке Бање на овогодишњем такмичењу “Србија у ритму Европе” јесте и Милица Ћирић, ученица трећег разреда, специјализованог одељења математичке гимназије у Краљеву. 

Милица Ћирић
Милица Ћирић

Милици која је рођема 22. децембра 2000. године, ово ће бити други пут да учествује на овој манифестцији. За претходну сезону је вежу лепа сећања, тако да није ни трена размишљала, када је добила позив од стране продукције програма “Србија у ритму Европе”, да и у овој 2018. години, брани боје Врњачке Бање и овог пута Амбасаде Републике Француске у Србији.

“Када нам је речено да Врњачка Бања у овој сезони за партнера има Амбасаду Француске, потајно сам се надала да ћемо добити неку песму од Ларе Фабијан. Само сазнање да ћу певати песму “Je t’aime”, од поменуте Ларе Фабијан,  у мени је у првом тренутку изазвало неизмерно одушевљење, а онда како то обично бива, велику забринутост. Реч је о једној раскошној балади, коју јако волим и коју сам више пута покушавала да отпевам у прошлости, али с обзиром да је веома захтевна за певање, то ми није полазило за руком или боље рећи гласом. Након више месеци интезивног рада и припрема за финале манифестације “Србија у ритму Европе”, сигурна сам да ћу заједно са својим другарицама из тима, учинити да Врњачка Бања буде поносна на наш наступ, као што је била и прошле године, када смо освојиле треће место, представљајући Кипра”, наводи Милица Ћирић, један од вокала Врњачке Бање за програм “Србија у ритму Европе”.

Уз помоћ гласача, Милица верује да се Врњачка Бања у овој години када прославаља 150 година свог постојања, може наћи на победничком трону највећег дечјег музичког такмичења у региону. Све што је потребно јесте да поруку садржине PESMA 01, пошаљете на број 1557. Гласање је већ увелико у току и трајаће до завршетка свих наступа на финалном концерту који је заказан за 16. јуна, од 14 часова, са директним преносом из хале “Чаир” у Нишу, на ПРВА ТВ.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial