Skip to content

Document Header

Представљамо Теодору Стаменковић

Представљамо Теодору Стаменковић published on

Неко коме је сцена највећег дечијег музичког програма  земљи “Србија у ритму Европе” позната јесте Теодора Стамнковић, којој је ово трећи пут да брани боје Врњачке Бање на овом такмичењу.

Теодора Стаменковић
Теодора Стаменковић

Теодора је рођена 2. маја 2002. године, у Краљеву. Ученица је првог разреда Угоститељско-туристичке школе у Врњачкој Бањи, смер туристички техничар. Истиче да је ове године доста смиренија када је у питању наступ на финалној манифестацији “Србија у ритму Европе”, а који ће бити 16. јуна, од 14 часова на Телевизији Прва.

“Пре две године, када сам први пут била део овог програма, све ми је било ново. Први пут сам се тада сусрела с једном великом продукцијом, телевизијским камерама. Прошле године, све је било на знато вишем ниво. Сама песма је плесачима легла на прву. Заиста сам веровала да нема шансе да не победимо. Треће место које смо прошле године освојиле, свакако је велики успех, али код мене је изазвало и мало незадовољство. Ове године, сам потпуно смирена. Верујем у одличан пласман, али некако не размишљам превише о победи. Свесна сам да ће само бити један победник. Тако да се овог пута радујем сусртету с неким другарима који су из других градова и општина, а који су и претходних година, као и ја, и већи део нашег тима, били део Србије у ритму Европе”, наводи Теодора Стаменковић.

Иако је прошле године била уверена у победу,  Теодора Стаменковић истиче да се ствари дешавају с разлогом. Можда је прошла година и треће место, била само загревање за овогодишњи тријумф. Како би до истог дошло за Врњачку Бању потребно је гласати слањем поруке PESMA 01, на број 1557, а исход гласања сазнаћемо 16. јуна.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial